Oldalak

2018. július 7., szombat

[20/25] Stalker with love

Cím: Stalker with love
Író: Ayu
Besorolás: +12
Szereplők: Taehyung, Jungkook                   
Páros: VKook
Figyelmeztetés: yaoi
Műfaj: AU, bdsm
Leírás: Taehyung egy középréteghez tartozó 27 éves férfi, aki egy kávézóban dolgozik, ahová az egyik nap belép egy igazán elegáns férfi. Azonnal magával ragadja a kisugárzása, a külseje, de sugárzik belőle valami olyasmi, amitől rettegnie kellene. De vajon miért érez így? Mit rejteget ez a férfi?
Megjegyzés: Sziasztok! ^^ Íme, a huszadik részhez értünk, és őszinte leszek, felkészítelek titeket lélekben, hogy közel vagyunk az évad/könyv végéhez, viszont nem titkolom el, hogy majd tervezek 1-2 kiegészítő részt hozni a végén. ;) Addig is, jó olvasást ehhez a részhez is! ^^
U.i.: Már ezen az oldalon is elérhető az ÖSSZES rész/minden írásom!

 

Miután kihúzódik belőlem, elfekszik mellettem, s továbbra is csak bámulunk egymásra, még akkor is, mikor már légzésünk helyreáll. Felém nyújtva kezét simít végig arcomon, s újból megkapom, hogy mennyire gyönyörűnek tart, amitől elpirulok, de boldog vagyok. Azt kívánom, bárcsak meg tudnám puhítani, hogy másképp vélekedjen a szerelemről, s megmutathatnám neki, milyen érzés is az igazából. Azt mondta, soha nem volt még szerelmes, úgyhogy valószínűleg valakiken láthatta a negatív oldalát, bármi is történt, ezért beszéli be magának, hogy ilyen nem létezik, pedig, ha tudná!
            -           Ezt is használtad? – nézek szét az ágyon, s meglepetten veszem kezembe a kis tollvégű eszközt.
            -           Nem fogsz meglepődni, de tollcirógató a neve – mosolyogja.
            -           Nem tudok vitatkozni veled, igazán találó – dobom félre, majd erőt veszek magamon, hogy felüljek, s szétnézve a szobában, keresem is ruháim.
            Néhány perccel később már mindketten felöltözve lépünk ki a szobából, én pedig úgy érzem, mintha a fellegekben járnék, főleg most, hogy végre van kit szeretnem. Mondanom sem kell, mennyire hiányzott ez az érzés, s most, hogy végre újra bennem van, nem akarom elengedni, magamhoz láncolom, bármi áron. Talán alá kellene írnom a szerződést, és kiélvezni, hogy szerethetem, de az is lehet, hogy hagynom kellene ezt a részét a dolognak, és valahogyan enélkül elérni, hogy viszonozza az érzéseim.
            A konyhába lépve a hűtőt célzom meg elsőnek, hogy szétnézzek, mi van raktáron, viszont az szinte kong az ürességtől, így kérdő pillantással fordulok a másikhoz, hogy ez mégis hogy lehetséges, így meg is tudom, hogy ma nincsen munkába osztva SeoYun.
            -           Ez csak egyet jelenthet – húzódnak széles mosolyra ajkaim, mire kíváncsian dönti oldalra fejét. – Nincsen a hűtőben semmi, mert gondolom, Seoyun szokott bevásárolni, most mégis minden elfogyott, biztosan kiment a fejéből, hogy hagyjon neked valamit arra az időre, amíg nincs itt.
            -           Tudok rendelni, ha muszáj – ránt vállat, mire elsötétül pillantásom, ő pedig máris felemeli mindkét kezét védekezően. – Persze, tudom, hogy te tudsz főzni.
            -           Ez az egyik, a másik meg, hogy ne kérkedj azzal, mit tehetsz meg és mit nem – sóhajtom.
            -           Miért? Tán nem tetszik, hogy bármit meg tudok adni neked, amit csak szeretnél? – húzza fel szemöldökét, s legbelül igenis tetszik az elképzelés, miszerint nagyjából kinyaltatom a seggem vele, ami elvégre is a szó szoros értelmében is megtörténik. – Az előtted lévők soha nem utasítottak így el, sőt, még jól le is húztak, de nem bántam. Nem mintha gond lett volna, hogy sok mindent veszek nekik, de ez okot ad arra, hogy ne értselek meg, te miért nem teszel így.
            -           Nekem nem kell a pénzed – fonom keresztbe karjaim mellkasom előtt, miközben a pultnak dőlök. – Visszatérve az eredeti témára pedig, ez egy jó lehetőség arra, hogy kiruccanjunk ezen a szép vasárnapi napon. Süt a nap, csodás időnk van! Menjünk el vásárolni, az jó kikapcsolódás is egyben, aztán utána összedobhatunk valamit enni, de szigorúan tilos bemenned bárhová a tudtom nélkül és venni készételt!
            -           Néha úgy érzem, mintha a gondolataimban olvasnál – morogja orra alatt, én pedig diadalittasan mosolyodom el.
            Összeszedve a fontosabb cuccainkat, bemegyünk a városba, ahol az egyik nagyobb bevásárlóközpontba betérve megcélozzuk az élelmiszer eladási osztályt. Egy nagyobb kosarat elővéve, azon támaszkodva gurulok végig a sorokon, néhol megemelve magam, hogy lábam ne érje a földet, s ezért rám is szól a fiatalabb, miszerint örülne, ha nem járatnám le a gyerekes viselkedésemmel. Morcosan, lassan lépkedve haladok tovább, ajkaim lebiggyesztve, gerincemmel görnyedve, ránehezedve a kosárra, pontosan úgy festve, mint egy kisgyerek, de jelen pillanatban egy cseppet sem érdekel, akkor sem, ha a másik ezért úgy néz előre, mint aki szégyelli, kivel van.
            -           Akkor nézzük csak… milyen fűszerek vannak nálad? Nem néztem szét igazán, csak annyi a biztos, hogy a hűtő tök üres volt – gondolkodom hangosan, továbbra is a kosáron támaszkodva, s úgy tolva magam előre.
            -           Hát… szerintem… van só…
            -           Szétnéztél már valaha a saját konyhádban? – sötétül el pillantásom, s fejem felé fordítom. – Tudod egyáltalán, milyen fűszereknek kellene lenniük egy hétköznapi ember szekrényében?
            -           Tudom! – húzza fel az orrát, s megragadva a kosár szélét húzni is kezd arra a sorra, amelyen találhatóak ezek. – Szoktam látni ezt, meg ezt, de ezt is! – mutogat összevissza egy-egy fűszerre, s az egésznek olyan hatása van, mintha egy akaratos kisgyerek lenne, aki próbál bizonyítani a szüleinek, hogy márpedig ő okos, tudja, hogy mennek a dolgok. – Ebből veszünk is! – dob be egy curry poros tasakot, mire meglepetten nézek felváltva rájuk. – Sőt még ebből is kellhet, nem tudom, mennyi maradt, de mintha Seoyun használná.
            Egy ideig figyelem, amint dobálja befelé a különböző dolgokat, s már csak azon kapom magam, hogy lélekben teljesen elszálltam. Szerelmesen mosolygok rá, még egyik karom is megemelem, mellyel a kosáron támaszkodom, s tenyerembe támasztom arcom, miközben lassan követem a fiatalabbat. Szája folyamatosan jár, nagyon magyaráz nekem mindenféléről, aminek a felét sem értem meg, mindettől pedig olyan édes hatást kelt, hogy legszívesebben magamhoz ölelném, megszorongatnám, s agyoncsókolgatnám az arcát, mitől fülig pirulva húzódna el, akárcsak egy gyerek, esetleg egy fiatalabb tinédzser. Biztosan nagyon aranyosan festett annyi idősen is, hiszen látszanak azok a vonásai, néha látom is benne még a fiatalabbat, viszont a pubertás határozottan jót tett neki. Olyan férfias lett, s szexi vállalkozó létére, hogy azt nincs ember, aki ne irigyelné meg, a nők pedig ne akarnának a lába előtt heverni. A gond ezzel csak ott van, hogy meleg, ami nekem persze tökéletes, s örülök is a fejemnek emiatt. Ha nem lenne az, akkor tennék róla, hogy ez megváltozzon.
            -           Taehyung! – suhintja el előttem kezét, mire nyomban feleszmélek, s ki is húzom magam hosszú idő után először. Arcom ég, szívem szaporábban ver, mintha csak rajtakapott volna valamin, ami igaz is, de remélem, nem tűnik fel neki, hogyan is néztem rá. – Figyelsz? – szűkíti résnyire szemeit, s gyanúsan méreget, míg bólintok. – Inkább nem kérdezek vissza – mosolyodik el, majd tovább indul. – Mit kell még vásárolnu… - Kérdését nem tudja befejezni, ugyanis éppen ekkor fordulunk be az édesség osztályra, ahol sorakoznak a táblás csokiktól kezdve a puha sütikig minden.
            -           Csoki! – kiáltok fel, s már meg is feledkezem előbbi elkalandozásomról, úgy csúszok végig a kosárral együtt a soron. - Ó, milyen régen ettem már valami finomat! Nem is tudom, mikor volt az utolsó alkalom, amikor megajándékoztam magam egy kis édességgel. Mindegy, nem ezért jöttünk – sóhajtok fel csalódottan, s már fordulok is vissza, majd veszem fel ugyanazt az unott pozíciót, ha nem jobban szétfolyva a fogórészen, mint eddig.
            -           Ha szeretnél, válassz – lép mellém, mire megtorpanok, s gyanúsan méregetve nézek fel rá. – Ne nézz így! Nem egy házat veszek neked, nem halsz bele, ha ennyit elfogadsz tőlem! Nem várhatod el, hogy semmit se adjak, mikor… mikor így felcsillannak a szemeid ennyitől.
            -           Ennyitől?! – egyenesedem ki újból. – Ez maga a mennyország, Jungkook! Nézz szét a polcokon! Nem érzed ezt? – engedem el a kosarat, s hozzá lépve vállaira teszem hátulról kezem, s füléhez hajolva hangosan szippantok mélyet a levegőből. – Ez soook-sok csoki illata!
            -           Nem is lehet őket érezni a csomagoláson keresztül.
            -           Ne rontsd el a pillanatot! Talán te nem szereted az édességet? Ne próbáld meg nekem beadni, hogy nem, olyan nincs, úgysem hiszem el, hogy nem olyan gyerek voltál, aki tömte magába a csokikat! Pont kinézem belőled, hogy kiharcoltál magadnak mindent, amilyen akaratos vagy, és mindig mindennek úgy kell lennie, ahogyan mondod.
            -           Gyerekként is akaratos voltam, de nem ennyire, és nem lehetett mindig minden úgy, ahogyan én akarom, de most nem én vagyok a téma, hanem te – fordul szembe velem, s hirtelen túl közelinek érzem magamhoz, főleg, hogy nyilvános helyen vagyunk. – Válassz, amit akarsz.
            Izgatottan harapok ajkamba, s nem is foglalkozom vele, hogy milyen pillantással néz az adott felületre, már megyek is a csokikhoz, hogy válasszak közülük. A választék túl sok, rendesen belezavarodom, melyikre tegyem le a voksom, végül sikerül a táblásokra leszűkítenem a kört, ahol újból döntésképtelenné válok. Néhány percig hangosan filózom azon, melyik miért lehetne jó választás, míg nem a két kedvencemre sikerül leszűkítenem a kört, ekkor viszont már képtelen vagyok dönteni. Egyiket egyik kezembe, másikat a másikba véve fordulok váratlanul Jungkookkal szembe, aki kíváncsi szemekkel méreget, míg mindkét kezemben tartott édességet feltartom két oldalamon, s fejem is egyik majd másik oldalra döntöm.
            -           Elakadtam – biggyesztem le ajkaim. – Szerinted a mogyorós – emelem meg az adott terméket -, vagy a krémes legyen? – játszom el ugyanazt, mint a másikkal.
            Jungkook hosszas másodpercekig csak mered rám nagy szemekkel, s még egy mosolyt se enged el, mire értetlenül ráncolom szemöldököm, s szóvá is teszem, hogy nem tettem fel számára ennyire eget rengető kérdést. Nem sokat érek el vele, hiszen továbbra is csak nagyokat pislogva néz rám, amire rátetéz azzal, hogy haloványan elpirul, mire torkomra forr a szó egy ideig, majd ismételten én töröm meg a csendet.
            -           Jungkook?
            -           Legyen ez – mutat rá a jobb kezemben lévőre, s meg se várva lép tovább, miközben én lebiggyesztve ajkaim motyogom el, hogy a másik jobb lett volna, de végül azt teszem a kosárba, amelyiket ő akarta.
            Hosszú percekig járjuk a sorokat, s néhány dolgot el is veszünk, de továbbra sem haladunk eléggé, így elfordulunk a húsosztályra, ahol kikérve néhány húst megyünk tovább. Nem tudom, mit kellene főzni, majd nézek valamit a neten, viszont biztos vagyok benne, hogy hússal fogok, avagy fogunk, dolgozni, elvégre azokból készülnek a legfinomabb ételek. A legjobb, ha többféle van a hűtőben, akkor van mihez nyúlni, a többit pedig lefagyasztjuk, csak el ne felejtse említeni Seoyunnak, hogy nem kell venni.
            -           Valami tradicionálisra éhezel, vagy szeretnél valami újat kipróbálni? Újat nem hiszem, hogy tudok készíteni, viszont együtt bármit össze tudunk dobni! Keresünk videót is, azzal meg már nem mehet olyan nehezen – magyarázom hangosan.
            -           Álljunk meg egy pillanatra! Ki mondta, hogy én fogok főzni?
            -           Még szép, hogy fogsz! Azt hiszed, hogy csak nézni fogod, esetleg felvágsz pár zöldséget? Még az se biztos, hogy az kell majd bele, attól függ, mit csinálunk, szóval örülnék, ha végre döntenél.
            -           Nekem édes mindegy, bármit megeszek, amit te készítesz – jelenti ki úgy, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, ezzel elérve, hogy arcom felvegye már megszokott piros színét.
            -           Ettől függetlenül segíteni fogsz.
            -           Mióta jössz te ahhoz, hogy megmondd, mit tegyek? – lép egészen közel hozzám, s egyik kezét a kosárra teszi, így én óvatosan húzódóm az ellenkező irányba, viszont emiatt elég helyet hagyok neki, hogy mindkét kezét letegye, s ő is irányítson.
            -           Jungkook, megnéznek az emberek – húzom be nyakam.
            -           Ó, ilyenkor bezzeg már nem olyan nagy a szád, pedig egész szépre tudod nyitni – hajol közelebb hozzám, s már csak fülembe suttogja szavait, melyektől végigfut a hátamon a borzongás, s öntudatlanul is ajkamba harapok. – Már megmondtam, hogy ne harapdáld. Állandó jelleggel büntetést vívsz ki magadnak.
            -           Még mindig nem voltál kegyetlen – rántok vállat, s próbálok úgy tenni, mintha semmilyen hatással nem lenne rám a közelsége, s szavai se érdekelnének, mikor nagyon is zavarba ejtő, hiszen az emlékképek úgy csapnak arcon, mint egy jól irányzott pofon.
            -           Sose tanulsz a hibáidból? Hányszor kell elfenekelnem téged, vagy hagyni, hogy szenvedj a szűkös nadrágodban, hogy felfogd, nem éri meg visszaszólni nekem?
            -           Tudod, a fenekelés egész izgató – csúszik ki a számon, mire nyomban fülig pirulok, s azonnal szemeibe is nézek felé fordulva, amit bár ne tettem volna meg! Így önelégült mosolyával találom szembe magam. – Mármint nem úgy értettem! – fordítom el tekintetem ismét, s elhúzódva bedobálok egy-két fontosabb alapanyagot a kosárba, csak legyek egy kis távolságra tőle.
            -           Szóval a fenekelést túl izgatónak találod ahhoz, hogy büntetésnek vedd – hümmög, de hangjából kisüt, hogy legszívesebben nevetne rajtam. – Csak nem szeretnéd, hogy durvább módszerekhez folyamodjak, amikor igazán kihozol a sodromból?
            -           Ugyan, hogyan tudnálak annyira kihozni a sodrodból, hogy tényleg bántani tudj? – lépek vissza helyemre bátran, de nem merek szemeibe nézni. – A lovaglópálcát amúgy is kihúzattam.
            -           Ki tudsz hozni a sodromból, hidd el, a lovaglópálca pedig nem minden.
            -           Akkor mégis mivel tudnál fájdalmat okozni annyira, hogy elegem legyen?
            -           Van pár eszközöm, amitől szenvednél, hidd el, és nem a penisplug volt az egyetlen, amivel kínozni tudtalak – mosolyogja sejtelmesen, mire először értetlenül pislogok rá, majd leesik, mi is az, amiről beszél.
            -           Ó, hogy te… azt… ó! – Többet nem vagyok képes kinyögni zavaromban, így inkább úgy döntök, jobb lesz, ha hanyagoljuk a témát, s tovább körözgetve, teli kosárral térünk a pénztárhoz.

Nem bírom nevetés nélkül hagyni, mikor a húst próbálja csíkokra szelni. Olyan édesek a próbálkozásai, s olyan kis ügyetlenül fogja azt a szerencsétlen élelmet, hogy képtelen vagyok ölbe tett kézzel nézni. Kuncogva, széles vigyorral veszem át tőle a maradék részét, s inkább megkérem, hogy melegítse elő a sütőt, amihez szerencsére nem kell segítség. Gyorsan keverem össze a már elkészített szósszal a húscsíkokat, s addig hagyom is benne ázni őket, amíg a sütő nem lesz készen.
            -           Nem is értem, miért kávézóban dolgozol, ha tökéletes pincér vagy, és még sütni és főzni is egyaránt tudsz – támaszkodik meg a külső pulton.
            -           Dolgozhatnék étteremben is, de semmi kedvem ahhoz a forgalomhoz, hajtáshoz, ami ott szokott lenni. Egy kávézóban nincsen annyi választék, kevesebb az esélye annak, hogy elrontod az italokat, mintsem az étellel történik valami. A tányérok egyébként is az esetek többségében forróak, mivel elő kell őket melegíteni bizonyos ételeknél, habár ehhez ott van a kesztyű, azért még mindig nem érzem úgy, hogy nekem való lenne az a fajtája a pincérkedésnek – fordulok szembe vele, s felvéve ugyanazt a pózt, mint ő, dőlök neki a másik pultnak.
            -           Sosem gondolkodtál abban, hogy tovább képezd magad? Többre is vihetnéd ennél.
            -           Mondjuk, dolgozzam neked, mint a szex rabszolgád? – húzom fel szemöldököm, mire egy másodpercig beáll a kínos csend, majd egyszerre nevetünk fel.
            -           Az csak félévre szóló munka, de ha gondolod, visszajöhetsz egy kis pihenő után újból. Téged szíves örömest eltartalak.
            -           Ne beszélj képtelenségeket! – fonom keresztbe karjaim mellkasom előtt. – Úgyis rám unnál, nemde? Te magad mondtad, nem vállalsz hosszú időre senkit, úgyhogy csak teher lennék számodra, ingyenélő meg nem vagyok.
            -           Ettől függetlenül komolyan gondoltam. Többre vihetnéd.
            -           Én nem tehettem és nem is tehetem meg, hogy többre vigyem, viszont ezt nem veled fogom megvitatni, mert úgysem érted meg – fordulok vissza a készülő ételhez, s egy tepsibe bele is öntöm a szószba mártott húst, hogy aztán a sütőbe tehessem, Jungkook viszont eközben is zaklat.
            -           Segíthetek.
            -           Nem kérek ilyesfajta segítséget.
            -           Taehyung…
            -           Jungkook! – túrok hajamba idegesen, s úgy fordulok felé felcsattanva, ezzel őt is megijesztve kissé, félbehagyva az étel berakását a sütőbe. – Szörnyen kiakasztó vagy néha – fújom ki a levegőt hangosan, s egy pillanatra le is hunyom szemeim, hogy ne vágjak a fejéhez meggondolatlanul dolgokat, így újból a dolgom felé fordulok, s már végre eljutunk addig, hogy az ebédünk elkezdjen sülni. – Nem tudom, mennyire tűnt fel, de tökéletesen meg vagyok elégedve a jelenlegi állásommal. Szeretem ezt csinálni, szeretem a közösséget, a főnököm… - Itt elakadok egy pillanatra, majd megrökönyödve nézek rá. – Mármint két főnököm van, de amúgy se érts félre! – Egy pillanatig azt hittem, le fogok bukni, a szívem is szaporábban ver. – A lényeg, hogy nem kell segítség semmilyen formában, már így is többet tettél, mint szabadna – tekintem lezártnak a témát, de ezzel a másik nincs így.
            -           Nem tettem többet, te nem vagy hajlandó elfogadni a segítséget, a lehetőséget, ha az az öledbe pottyan.
            -           Annyira berögzült vagy! – szusszantok fel.
            -           Nem! Nem vagyok az, én csak szeretek segíteni azokon, akik megérdemlik. A kettő nem ugyanaz!
            -           Mert én megérdemlem? Talán szánni való vagyok? Ennyire nem nézed ki belőlem, hogy a pénzed nélkül nem boldogulnék az életben? Huszonhét éves vagyok, messze élek a családomtól, egyedül tartom fent a lakást, s nem feltétlen azért élek egy olyan kis lyukban, mert az jobb lenne, de egyedül vagyok, ismétlem, egyedül, úgyhogy nincs szükségem nagyobb térre!
            -           Te most veszekszel velem? – hökken meg, s én is ledermedek.
            Elment az eszem, az egyszer biztos. Szimplán hagynom kellene, hogy elhalmozzon mindenfélével, ha pedig jobb jövőt kínál, azt elfogadni, de hogyan is fogadhatnám el, ha egyszer mondjuk tényleg lesz párom? Mit fogok annak mondani? Bocs, az exem pénzén élek, aki amúgy nem is az exem, mivel csak amolyan barátság extrákkal félékben voltunk, de amúgy nyugi, örömmel pénzel. Nem, nem félreérthető, nem hinné azt egy percig sem, hogy nem tartjuk a kapcsolatot olyan módon, persze. Legbelül mégsem ez a legfőbb problémám. Itt a gond onnan ered, hogy beleszerettem a szeretőmbe, aki a zaklatóm volt, mára meg már az uralkodó felem. Az elején nem így képzeltem ezt az egészet.
            Viszonylag normálisan beszélgetve folytatjuk tovább a főzőcskézést, s meg se próbáljuk a témát újból rossz irányba terelni, így mikor úgy érezzük, újból elfajulnának a dolgok, vagy elhallgatunk, vagy másfele visszük tovább a beszélgetést. Elvagyunk, sokat nevetünk is egymáson, s kissé erotikusba is átmegy az egész, mikor a szószt lenyalja ujjaimról, majd ajkairól kínálja fel számomra, hogy kóstoljam meg, szándékosan kenve rá. Természetesen az ilyen lehetőségekkel már élek, de mielőtt bármi is elfajulna, elválunk, úgy folytatjuk tovább tevékenységünket.
            Hosszú idő telik el, mire elkészülünk mindennel, s együtt terítünk meg, majd viszünk minden elfogyasztásra váró ételt az étkezőasztalra, hogy aztán elfoglalva szokásos helyünket fogjunk neki az evésnek. Továbbra is csak hétköznapi dolgokról beszélgetünk, leginkább rólam, mivel a másik nem hajlandó kellőképp megnyílni nekem, s ha véletlenül felé terelődik a szó, máris terel, kitérő válaszokat ad, úgy fogalmaz, hogy elegendőnek bizonyuljon, de közben mégsem az, így nem tudom tovább zaklatni. Vele ellentétben én szíves örömest mesélek magamról, ugyanis azt mondta, kíváncsi rám, s csak a kész tényeket tudja, amiket bárki megtudhat, ha akar. Badarságokat mesélek, például, hogy hogyan lestem el édesanyámtól a főzés rejtelmeit, s apámmal együtt hogyan csorgattuk a nyálunkat az ételek után – habár apám nem csak az ételre, de ez lényegtelen.
            Ebéd után el is takarítunk magunk után, hiszen nincs senki, aki ezt megcsinálná helyettünk, nekem pedig eszembe sem jut, hogy lenne, ezt is Jungkook teszi szóvá nekem, végül mégis együtt állunk neki, ne várjon Seoyunra majd a sok mocsok. Én mosok, a fiatalabb pedig öblít, s a csurgatóra rakja a már tiszta eszközöket.
            -           Nem gondoltad még meg magad a szerződéssel kapcsolatban? – töri meg az egy ideje beálló csendet, mire elmosolyodom.
            -           Ezt hogy érted? Gondoljam meg magam? Mármint úgy érted, ha most jelenleg úgy gondolom, hogy alá fogom írni, akkor inkább ne tegyem? – kuncogom, mire oldalba bök vizes kezével, így rosszalló pillantással illetem, de csak szórakozásból.
            -           Állandóan csak szívod a vérem! – hördül fel.
            -           Mivel már nem egyszer megmondtam, hogy majd a két hét leteltével fogok választ adni.
            -           Te is nagyon jól tudod, milyen nagyszerű életed lehetne mellettem.
            -           Már, hogy neked lenne nagyszerű életed akkor, ha én melletted lennék, mivel jó hatással vagyok rád – forgatom szemeim, s mosolyom sem bírom visszafojtani.
            -           Jó hatással? – horkant fel.
            -           Még megkérdőjelezed? Nem is tudom, ki mellett tanulsz meg főzni és takarítani. Ezek alapvető tevékenységek egy háztartásnál, te meg inkább fizetsz meg egy bejárónőt, ahelyett, hogy a saját mocskodat eltakarítanád magad után.
            -           A szex játékokat én takarítom, már megbocsáss! – Nem bírom hangos nevetés nélkül hagyni kijelentését, s rá pillantva látom, hogy megint olyan furcsán néz rám. Halovány mosoly ékeskedik arcán, tekintete mégis olyan ködös, amit nem tudok hova tenni.
            Vízbe mártva kezem fröcskölöm le váratlanul arcát, mire megilletődve hőköl hátra, s nagy szemeket mereszt rám, miközben én újból csak felnevetek reakcióján.
            -           Bocs, de elbambultál – vigyorgom, mire elsötétül pillantása.
            Ezúttal ő nyúl a vízbe, s nem is próbál kegyes lenni, több víz ér engem, mint őt, így hátrahúzom fejem, szemeim is lehunyom egy pillanatra, majd nagyokat pislogva meredek rá. Most komolyan revansot vett?  Hitetlenül nyitom nagyra számat, ledöbbenve tettén, majd újból a folyó víz alá dugom kezeim, s úgy pocsolom le megint, mire már nem is kell hosszabb ideig várnom, szinte azonnal nyúl ő is, hogy arcom még vizesebb legyen, mint eddig. Végül addig fajul az egész, hogy mindenünk csurom vizes lesz, körülöttünk is minden ázik, viszont akkor sem hagyjuk abba egymás ostromlását, már nevetve mocskoljuk be egymást a habos vízzel is. Egyetlen dolog kerüli el a figyelmünket, hogy így a hab miatt csúszósabb lesz a padló, és természetesen én vagyok az első, aki nem bír megállni a lábán, így borulnék hátra, de gyorsan elkapom Jungkook felsőjét, azzal tartom meg magam, ami még nem is menne egészen, ugyanúgy esek tovább, csak tompítani tudom az ütközést. A másik utánam kap, de nem bír visszahúzni, az ő lába is megcsúszik, de legalább tompán esünk, főleg ő, ugyanis míg én viszonylag fájdalommentesen esek fenekemre, ő nem bírva tartani magát, egyenesen karjaim közé borul. Egyik alkaromon kell megtámaszkodnom, hogy ne üssem be a fejem, másikkal testét fogom magamhoz, nehogy nagyobb baja legyen, ami képtelenség, hiszen így is viszonylag puhára érkezik.
            -           Ó, bocsánat! – támaszkodik meg tenyerén, a padlón, hogy elhúzódjon tőlem, viszont ez nem bizonyul a legjobb ötletnek, ugyanis ott még mindig csúszik, így újból szerencsétlenül esik mellkasomnak, ami már kicsit fáj, de csak jót nevetek szerencsétlenkedésén. – Ne nevess! – próbál elhúzódni, s mikor meglátom arcát, csak jobban rám tör a nevetés, fejem is hátravetem, hiszen igazán édes elpirult arca. – Lehetnél egy kis tekintettel a helyzetre – morogja tovább, ezzel elérve, hogy csak tovább nevessek rajta és az egész szituáción. – Áh, komolyan! Mossunk fel inkább, még a víz is folyik!
            Nagy nehezen feltámaszkodik, s a pultba kapaszkodva áll fel, így végig tudom mérni csurom vizes alakját, amit csak megmosolygok, hiszen még így is tökéletesen néz ki. Elzárja a vizet, megragad egy konyharuhát, s abba törli kezét, majd óvatosan lépkedve kerül ki, hogy hozzon felmosót, ezalatt az idő alatt, pedig én is felszenvedem magam a földről. Együtt állunk neki feltakarítani a nagyobb káoszt, amit csináltunk, majd mikor végre valóban végzünk, felmegyünk az emeletre, hogy átöltözzünk, így elválnak útjaink.
            Öltözködés közben felkuncogok néha, ahogy eszembe jutnak pillanatok a mosogatás közben történtekről, s érzem, hogy most végre boldog vagyok. Hosszú idő után tényleg, igazán boldognak érzem magam. Az elején még vele sem éreztem ezt, szimplán tetszett ő is és a helyzet is, de ez megváltozott. Az érzéseim egyre csak erősödtek irányába, míg nem rá kellett döbbennem, hogy igen, én totál beleszerettem ebbe a szadistába. Mások bolondnak néznének érte, elítélnének, mégse érdekel. Nem érdekel senki véleménye, az se, ha a saját barátaim ellenzik majd ezt, ha elmondom, hogy nem lehetünk tovább együtt, én mégis szeretem. Nem is értem, hogyan történt ez, mikor sorozatban olyan dolgokat produkál, amiket nem bírok, kezdve a pénze fitogtatásától a fétiséig. Van benne valami, amit még nem sikerült megismernem, egy olyan oldala, amit tudni szeretném, milyen. Nem fogja elmondani, mi történt a múltjában, ami miatt megváltozott, márpedig fontos lehetett, ha még az anyja is szóvá tette. Vajon köze van ahhoz, hogy nem hisz a szerelemben? Mit láthatott, mit tapasztalhatott? Melyik ismerősével, rokonával történt valami, hogy ennyire másképp tekint erre?
            -           Tae – szólal meg nem sokkal mögülem, mire ijedten rezzenek össze, s kapom szívemhez, hiszen nem hallottam, hogy bejött volna.
            Szembe fordulok vele, s látom, hogy az ajtóban áll, melyet még én hagytam véletlenül nyitva, ezért nem vehettem észre, hogy érkezik. Immáron szárazon áll velem szemben, kényelmes ruházatban, akárcsak én.
            -           Nem kell dolgoznod? Elhiszem, hogy vasárnap van, meg tegnap például nem is találkoztunk, de úgyis itt leszek neked három napig, kedden meg úgyis megyünk valamerre, amikor megint nem tudsz odafigyelni a dolgaidra – próbálom jó útra téríteni.
            -           Ennyire el akarsz zavarni dolgozni? Nem szeretnél a társaságomban lenni? – lép elém, s derekamnál kapva el húz magához, egészen közel hajolva arcomhoz.
            -           Megint nem bírsz a véreddel? – húzom fel szemöldököm. – Nyughass!
            -           Ki mondta, hogy megmondhatod, mit csináljak?
            -           Most mondjam azt, hogy sárga? – húzódnak pimasz mosolyra ajkaim, mire ledermed. – Csak viccelek, nem vagyok a tűrőképességem határán – kuncogom.
            -           Szemtelen vagy – sötétül el pillantása. – Ezekkel a szavakkal ne dobálózz csak úgy! – fog jobb kezével tarkómra, s már húzna is magához egy csókra, viszont az utolsó pillanatban elfordítom éppen annyira fejem, hogy ajkaink ne találkozhassanak, így övét arcomon érzem meg, s erre meglepetten nyitja tágra szemeit.
            -           Segítek neked – jelentem ki váratlanul, meglepve ezzel. – Lemegyek veled a dolgozószobádba, és ha van bármi, amiben tudok segíteni, azt elvállalom, hogy gyorsabban haladj a munkával. Papírokat tudok rendezni, pecsételéshez se kell nagy tudomány, ha meg megmondod, hogy bizonyos papírokat hogyan kell kitölteni, azt is megteszem, úgyis csak az aláírásod számít.
            -           Velem akarsz dolgozni? – húzódik el kicsit jobban, hogy kényelmesen tudjon szemeimbe nézni, s ugyanolyan meglepett, mint múltkor Seoyun, mikor ráerőltettem magam, hogy segítek a főzésben.
            -           Miért olyan nagydolog ez? – fújom ki a levegőt hangosan. – Nem vagyok hülye, felnőtt vagyok, és miért ne segíthetnék? Addig is ugyanúgy együtt vagyunk, nem kell egyedül tengődnöm a házban, te is haladsz, és nem fordulhat elő, hogy rossz helyre tévedek be, esetleg olyannal találkozom, akivel nem kellene, esetleg egy újabb rokonoddal.
            -           Végül is… ez nem rossz ötlet – mosolyodik el. – Még soha senki nem jött le hozzám az irodába azon kívül persze, mikor aláírták a szerződést, de oda senki nem is akart bejönni. Inkább elkerülték, mintha olyan félelmetes lenne, de te… mindig meglepsz – gondolkozik hangosan, s újból büszkén tudom kihúzni magam. – Egy feltétellel jöhetsz.
            -           És mi lenne az? – forgatom szemeim, amitől felcsillannak szemei.
            -           Adj egy csókot – engedi el tarkóm, s ajkaira mutat ujjával.
            -           Csak egy kis rövidet? – kuncogom, végül megszüntetem közöttünk azt a maradék kis távolságot.

8 megjegyzés:

  1. Taehyung és JK már most olyanok, mint valami rossz házaspár, annyit tudnak balhézni. X"DD
    Hát nem tudok velük betelni. XD

    Omg, Jungkookot eskü megzabáltam a bevásárlóközpontban. Ilyenkor áldom magamat, amiért vizuális típus vagyok, és az egész jelenet lelki szemeim előtt lebegett. :')
    (Nem, nem vagyok szerelmes az általad írt JK-be, á, dehogyis.)

    Eddig gyanakodtam, de most már biztos vagyok abban, hogy JK azért ilyen fura, mert érzi ő, hogy Taehyung miatt változik és bezony' arra is rájött, hogy többet is kezd érezni V iránt. De nem lehet hibáztatni, Taehyungba ki ne esne bele...?XD

    És a másik jelenet; a mosogatás. Hát mennyire soft volt ez a rész. ;-;
    Lemerem fogadni, hogy a való életben is ilyenek.

    Btw, miért érzem azt, hogyha V és JK együtt lesznek az irodában, Taehyung találni fog valamit, ami miatt JK pipa lesz? XD
    Már megint a belső hangok...

    Eh, kissé szomorú vagyok, hogy az első évad hamarosan véget ér, de vigasztal, hogy lesz több évadja is. (Ugye ez még áll? :c)
    Az extra rész/részek pedig felkeltették az érdeklődésemet, főleg, miután olvastam Wattpadon, hogy JK szemszögéből íródna.
    Mit ne mondjak, nagyon izgatott lettem miatta, nagyon szeretném olvasni Jungkook gondolatait is, hátha kiderül pár dolog. :3

    Nagyon tetszett ez a kis soft rész, és izgatottan várom a következőt! ♥

    U.i.: KérlekneadjokothogymegutáljamJungkookotköszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Összeillenek xD Mindkettő egy makacs öszvér xD
      Ezen olyan jót nevettem, még beleszeretsz itt te is JKbe, mik vannak itt! XDDDD az a fiú mindenkit elcsábít :3
      Lehet, van az elméletedben valami hmmm :} true sentence, Taebe ki ne esne bele xD
      Ki tudja, mik lesznek még abban az irodában xD
      Igen, a több évaf teóriája áll, néha már tökre írnám a másodikat, úgy bennem van az első pár része xD
      A JK szemszögből megtudhatunk majd pár új dolgot ;) és a nem, szerintem nem fogod megutálni JKt xD
      Köszönöm, örülök, hogy tetszett ez is! *-* <3

      Törlés
  2. Szia!

    Szerintem nem írtam még sose kommentet az oldaladra, de most már úgy érzem itt az ideje.
    Egyik barátnőm ajánlotta a stalker with love fanficced, habár ő se olvasta még, de látta, hogy VKook és tudja mekkora kedvencem ez a páros. Először csak 1-1 oneshotot olvastam tőled (pl.: Elrabolva), de már akkor megragadta a figyelmemet, hogy milyen szépen fogalmazol, elég választékos a szókincsed, így elhatároztam belevágok ebbe a ficcbe. Az elején ahogy olvastam Taehyung és kook találkozását, illetve az utána az egyre durvább zaklatásokat éreztem ahogy az adrenalin bennem is fokozódik, hogy titokzatos és egyben hátborzongató az egész helyzet, éreztem mennyi lehetőség rejlik ebben a ficcben! Bár 1-1 mondatnál volt egy olyan érzésem, hogy kissé mintha a szürke 50 árnyalatából ragadtál volna ki fél mondatokat, de úgy gondoltam ez még nem is gond. A nagy döbbenet és kissé talán csalódás ott következett be, amikor szó szerint egész kulcsfontosságú jeleneteket emeltél át abból a könyvből! Az én véleményem az, hogy az ihlet és másolás között nagy a különbség, és ez tényleg csak átmásolás a nevek kivételével. Azt hittem, hogy itt végzek is a ficceddel, mert őszintén szólva a film nekem nem jött be, bár akik olvasták az eredeti könyvet azt állítják, hogy a könyv sokkal, de sokkal jobb, mivel az tele van belső monológgal, amit nem lehet úgy megfilmesíteni (és ez igaz, sok könyvadaptáció nagy csalódás, főleg akik előtte olvasták a könyvet.) A szürke 50 árnyalata film meg pláne azt sugallja, hogy mi nők mennyire elfojtjuk az ilyen szélsőséges szexuális frusztráltságunkat és hogy minden nő (vagy legalábbis azok akik ezt a könyvet olvasták) milyen perverzek már titkon ilyen művet olvasnak, mennyire vágyunk az ilyen jellegű alárendelt szerepnek és a film még adja is alá a lovat, mert a butus „kislány” teljesen úgy is játssza el ezt az egészet…. Na tehát a saját női erkölcsi gondolataim miatt sem jött be, meg hát valljuk be, egy ilyen könyvet vagy ficcet (legyen az hetero, vagy homoszexuális (hehehe) olvasni sokkal élvezetesebb, mert akkor a te fantáziadra van bízva, és egészen máshogy csapódik le benned az egész).

    Visszatérve a ficcre, nagyon frusztrált voltam hogy ezt a jó kis címet, amiből annyi mindent ki lehet hozni erre a történetre alapozod, de valahogy érdekelt mégis csak, hogy te ezt a továbbiakban hogy húzod-vonod tovább hisz itt nem lehet terhes Taehyng, nem tudsz mindent úgy átemelni mint a könyvben van, illetve ott van Jimin kérdése is, hogy ő mégis hogy kerül majd képbe. Azt mondtam magamba adok még egy esélyt és ha a továbbiakban sem tetszik akkor hagyom a csudába.
    Meglepő módon ahogy teltek a fejezetek találtam benne valami szépséget mégis és mostanra már nem tudom úgy összehasonlítani az eredeti sztorival, mint akkor frissében. Nyilván úgy hogy nem olvastam a könyvet így csak a filmes jelenetekkel tudom párhuzamba vonni, de így élvezetesebb, mert lehet a könyvben is ilyen kis szerelmesek voltak, de azt én ugye nem tudom, nekem így újdonság erejével hat, ahogy Taehyung ráébredt hogy beleszeretett Kookba, és látni hogy Kook is kezd valamit érezni iránta. Ez a fejezet meg full fluff volt, majd elolvadtam kook kezdeti uralkodó, domináns vágya sokat csökkent, mondhatni teljesen egyenlőként kezeli Taehyungot, nem akad ki annyira mint vártam, sőt nem is bántalmazza, olyan kis szájkaratés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Taehyung karaktere nagyon üdítő, vibráló, nagyon értékelem azokat az emberi tulajdonságokat amiket képvisel, és hogy úgymond ő lesz kook személyiségfejlődésének kulcsa… legalábbis remélem, hogy tényleg történik egyfajta jellemfejlődés, mert az minden műben meghatározó és nyilván én egy szerelmes sztorit akarok olvasni. :D Nagyon szeretném, hogy Taehyung is megtartaná ezt a csökönyös mivoltát, ne engedjen neki annyira, ne alázkodjon meg, ne fogadja el a pénzét, igenis álljon ki magáért, mert attól hogy egy kis kalandnak induló helyzetből szerelem vált Taehyung számára még nem jelenti azt hogy ő kevesebbnek számítana. Egy párkapcsolatban mindig az a legfontosabb hogy egy nagy képzeletbeli kalapba, ki mit enged beletenni és kivenni, ergo komprumisszumkésznek kell lenni és ez valamilyen szinten megvalósulni látszik. Taehyung hagyja, hogy Kook kiélje magát, míg Taehyung megtapasztalhatja a kellemes, randizós napokat, csak az a hülye szerződés ne lenne! Vannak elképzelései, hogy Kook miért nem akar szerelmes lenni, olyan dolgot amit a filmben is láthattunk/hallhattunk, de azért remélem ha be is jön a tippem, akkor valami csavart vagy módosítást teszel bele. Amúgy azt hittem, hogy ez a fejezet a randizós nap, mert ez majdnem annak számított, együtt vásárolni, főzni, takarítani stb. így lassan Taeghyung átveszi a hatalmat ilyen téren xD Menni fog TaeTae, fighting! Az meg hogy mindig újdonságokat mutat fel Taehyung pl. főz a bejárónővel, elmosogat, segít dolgozni kooknak) nos ezek a dolgok teszik őt többé, mint egy egyszerű ”luxus kurva” … na érted, az előző tagok semmit nem csináltak, csak élvezték a szexet és kész.

      De úristen mennyit írtam, volt ebben hideg, meleg, mindenesetre a kezdeti csalódásomat leküzdve igenis tovább akarom olvasni, úgyhogy hajrá, hozd az új részeket kérlek és kérek jelölést Facebookon! ;)

      Törlés
    2. Húh, na, nem is tudom, hol kezdjem... talán az elején. :D
      Mikor megláttam a jelzést a bloggeren, hogy jött még két komment, először tökre meglepődtem, el is gondolkodtam, hogy én nem válaszoltam senkinek, akkor ketten írtak a múltkori óta? Meg amúgy is szokatlan volt, mert manapság már a blogspotot alig nézik, ezért rakom fel wattpadra is (amiről szerintem kb mindenkinek hasonló véleménye van, de na xD).
      Szóval igen, megnyitottam, és láttam, hogy te írtál kettő hosszút is, na mondom ez szép, jó bő lére eresztetted. :O Aztán elgondolkodtam, így ahogy néztem a komment hosszát, szavakat elcsíptem belőle, és tökre megijedtem. Nagyon lesokkoltam egy pillanatra, eskü. Nem sajnáltatásból meg semmi, tényleg, ez csak egy tény rólam, hogy engem nagyon könnyen a föld alá lehet ásni. Ha valaki végigszidja bármelyik írásom, vagy nem is feltétlenül írás, hanem bármimre nem tud normális véleményt mondani, hanem végig csak a negatív, és a nem segítség, az engem nagyon mély pontra tud rakni. Nagyon durva, tudom, hogy nem szabadna így éreznem, de emiatt nagyon rosszul tudok lenni, olyankor mindennek elhordom magam, hogy semmire se vagyok jó, nem vagyok fejlődőképes, és minden rossz, amit el lehet képzelni. xD
      Aztán igazából kellemes csalódásként ért, ahogy olvastam. Az elején ugye tetszett neked, átérezted, utána ugyanaz a problémád volt (asszem a hatodik részben lehetett, amikor ugyanaz a beszélgetés lezajlik kb, mint a szürkében), mint az előző részhez egyik kommentelőnek, hogy túl szürke50. Na igen, ezt belátom, ott azt a részt, elcsesztem, de nagyon. >< Egyszerűen akkor, azzal a fejjel, mikor én azt megírtam, nem tudtam másképp felvázolni hirtelenjében a helyzetet, hogy mit is akar Kook, ami ugyanaz, mint a szürkében, de közben maga ez a történet mégis más. Tehát, megértem, ha valaki emiatt nem olvassa tovább, de én azt tudom erre mondani, hogy akinek tetszik, amit írok, és esetleg tényleg ott veszti kedvét az egésztől, az olvassa még. Az alapsztorija ugyanaz, mint a szürkének, én mindig is szerettem volna egy ilyen történetet írni, pedig nem szeretem én sem azt a filmet, de a könyvet se, mert valami ritka szarul van megírva - már elnézést a kifejezésért, de tényleg. Úgyhogy arra gondoltam, hogy ha magamból indulok ki, én is szívesen olvasnék BTS tagokkal egy ilyen történetet, ezért belekezdtem. Magával ragadott a történet, egyszerűen nem bírtam leállni az írásával, annyira szerettem írni! ^^ Aztán, mivel a szürke volt az alapja, én meg tökre nem vagyok képbe ezekkel a dolgokkal, nagyon sokat olvastam utána egy ilyennek, na meg újranéztem a filmet, belekezdtem a könyvbe is újra, de azt abba is hagytam, mert nem bírtam, egyszerűen... nem. És ekkor írtam meg AZT a részt, ami ugyanaz, mint a film, és valószínűleg azért, mert meg kellett néznem hozzá, hogy le tudjam írni, és ez volt bennem, de már belátom, tényleg, hogy nem volt túl jó ötlet. :D Mindenesetre ezen változtatni már nem tudok.

      Törlés
    3. Nagyon-nagyoooon örülök neki, hogy végül tovább olvastad, annyira izgatott lettem, miközben olvastam a kommented, hogy adtál esélyt neki, és annyira, de annnnnnyyyira hálás vagyok, hogy nem dobtad félre emiatt. <3 <3 <3 A másik lány, aki írt az előző részhez, az pont emiatt hagyta félbe a 13. résznél asszem, de te nem, te adtál esélyt, és ezt nagyon köszönöm.
      A történet alapja ugyanaz, mint a szürkének, de közben mégsem. Ahogyan te is láthatod, benne van Jimin, aki egy fontos szerepet játszik a történetben még úgy is, hogy gyakorlatilag nem kap szerepet. Jungkook múltjára is ki kell térni, amiről még semmit nem tudni, de egy valamit biztosíthatok: az alapon kívül semmi nem lesz olyan, mint a szürkében. :) Alapból Tae személyisége sem olyan, mint Ananak, meg azért JK sem egészen egy Mr Grey szerintem. :D Szóval igen, csak az alap szürke.
      Először azt olvastam, hogy azt írod, Taehyung karaktere nagyon dühítő xD Ezt gondoltam, megemlítem, mert amúgy most látom, hogy nem is az van odaírva, hm... bambaság lvl >< xD

      Húh, asszem én se írok ilyen hosszú választ minden nap, de nagyon szépen köszönöm ezt az őszinte véleményedet, és örülök, hogy a kisebb csalódás ellenére mégis folytattad, és végül elnyerte a tetszésedet. <3 Sietek a következő résszel, ahogy tudok, s hogy őszinte legyek, valójában már egész sokat megírtam belőle, úgyhogy lehet, két rész lesz belőle a héten, de nem ígérek semmit, ez attól is függ, mennyire fog rá az agyam. xD
      Még egyszer köszönöm! <3

      Törlés
  3. Szia!
    Köszönöm a hosszú válaszod, és a magyarázatot arra a bizonyos jelenetre! Így sokkal érthetőbb ez az egész, biztos vagyok benne, hogy egy ilyen történet megírása sok előkészítést igényelt, mindenki véthet hibát, de aki tényleg kitartóan olvassa és nyitott az új esélyek adására, az nagyon pozitív gondolkodásra vall. Én az a fajta ember vagyok, aki nem szereti a "mi lett volna ha..." kérdést fenntartani, mert mi van ha nem olvasom tovább, mert makacsul elfordulok, pedig később pozitív csalódás ér? Mindig ez lebeg a szemem előtt és szerencsére itt se kellett csalódnom a folytatást illetően. És ha már tájékozottság... azért érdekelne, hogy a szex kellékek egy részéről te honnan is tudsz ennyit? Az a kis kütyü amiről kook a boltban beszélt... világ életemben nem hallottam róla és nem tudom, hogy én vagyok ennyire tájékozatlan vagy te végeztél ennyire profi kutatómunkát ez ügyben :D

    Remélem tényleg nem tapostam bele a lelkivilágodba, nem ez volt a célom, tényleg. Ha félbehagytam volna a művet én nem írtam volna, mert nem szeretem megbántani se az írókát, és mivel én nem írok, így tanító célzatú kritikával se tudtam volna szolgálni, az meg hogy fikázzak valamit az nem az én műfajom. ^^"

    Áh nem dühítő TaeTae, ő túl cuki és kedves! Igazából az én szívemet Taehyung dobogtatja meg, míg más olvasóknak láttam hogy Kook... úgyhogy kisajátítom magamnak Taehyungot XD

    Várom azokat a fejezeteket nagyon, és egy megjegyzés: A wattpad nagyon félelmetes hely, egyszer jutottam fel és 3 órát pazaroltam el az életemből egy olyan történetre aminek se eleje, se vége nem volt, mégis befejezett státuszt kapott! A blogspot a tuti hely, ide fogok neked mindig kommentelni, mert biztos fogok még ;) Csak olyan oldalaknál szoktam, ahol egy történet tényleg megragad és sajnos manapság egyre kevesebb ilyen van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, na, most meghatódtam :') Aranyos vagy, köszönöm! <3 Nem tapostál a lelkembe, nem azért írtam, mert tényleg, ilyen szép kulturáltan megírni, hogy nem tetszett az a rész, azért kevesen értenek hozzá. Volt aki, akkor, mikor posztoltam azt a részt, mondta nekem, hogy húh, hát ez túl szürke50, nem is biztos, hogy tovább olvassa, mert nem szereti... :/ Végül tovább olvasták, és már más a véleményük! ^^
      Olyan jót nevettem, miközben ezt olvastam. xD Profi kutatómunkát végeztem XDD Hát amúgy, mit ne mondjak, mikor néhány eszközt írtam össze, hogy azért legyen egy kis betekintés abba a szerződésbe, mik is állhatnak benne, órákig, sőt, napokig nézegettem oldalakat... igen... szóval... aha xD Utána kellett tanulmányoznom, hogy miként is mennek ezek, mert mondom hülyeséget nem szeretnék írni, a nőknek szánt eszközöket, meg csak nem írhatom bele. XD Amúgy az a penisplug, húh, vagy 3 éve lehetett, hogy először olvastam én is egy másik ficiben, és néztem, hogy az meg mi a fene. XD Akkor jöttem rá, hogy "aranyos" kis eszköz, és kegyetlen. :$
      Kisajátítod Taet, végül is, itt volt az ideje, hogy valaki ezt is kimondja! XD
      Igen, a wattpadon én is jártam már így. Jó történetet találni ott olyan, mint tűt keresni a szénakazalban, de vannak. Vannak, kevés, de megtalálható, ha kitartóan keresel! Nekem akkor jelennek meg, mikor már feladom a reményt. XD
      Köszönöm előre is, ha írni fogsz majd, azok mindig segítenek, ha olvashatom, hogy tetszett/nem tetszett egy adott rész *-*

      Törlés