Oldalak

2016. október 26., szerda

[24/?] A vámpírok legnagyobbja - A csábítás fogságában (+18)

Hali! :)
Végre megérkeztem ennek a folytatásával is! :D Sajnálom, hogy ennyit kell rá várnotok, de sietek majd mindig, ahogy tudok és időm adódik rá! Remélem, ez a rész is elnyeri majd a tetszéseteket, mint az eddigiek. Jó olvasást hozzá! ;)


Taehyung POV

            Teljesen ledermedek, ahogy hallgatom a beszélgetésüket. Úgy érzem magam, mintha ott se lennék, csupán egy külső megfigyelőként hallgatnám az eseményeket, amikről nem is szabadna tudomást szereznem, sőt, Jungkooknak sem! Miért mondta azt, hogy folytatja? Mármint értem én, hogy tudni szerette volna, mi történt a szüleivel, őszintén szólva én is szívesen kifaggatnám róla vámpírunkat, csak épp tudom, hogy ezek után már úgyse mondaná el. Kiadott nem kevés információt számunkra, így egészen biztosan nem fog többet mondani. Így is túl nagylelkűnek számít már. Viszont az, hogy Jungkook elfehéredett arccal néz meredten előre, ráadásul én se tudom hova rakni Jimin kijelentését. Megrémiszt, fogalmam sincs, mit kellene ilyen esetben tenni, és az sem segít, hogy ő meg magasról tesz a véleményünkre.
-         Egész nap itt fogtok ülni és nézni rám, mintha egy sose látott, értékes örökség lennék, vagy tesztek is az ígéretetekért? – húzza fel szemöldökét foglyul ejtőnk, mire Jungkook szó nélkül fordul felém, de nem tesz semmit. Tudom, mit érezhet ezek után, bár őszintén megvallva, tartok attól, hogy tényleg belemegy ebbe a mocskos játékba. Amilyen szinten nekem esett, mielőtt még Jimin megzavart volna minket, el tudom képzelni, hogy folytatja is. Meg aztán kutyaszorítóban vagyunk, lehet, nekem se lenne célszerű ellenkezni, hiszen akkor ki tudja, mit tesz velünk, de pillanatnyilag mégis megszállt a kisangyal, a könnyen zavarba ejthető gyermekded lélek. Nem vagyok képes rá, hogy valakinek játsszam magam, mert épp élő pornót akar nézni! – Segíthetek is akár, bár jobban élveztem volna, ha magatoktól kezditek el – ajánlja fel nagylelkűen segítségét, mire szemeim égnek emelem, majd felhúzott szemöldökökkel fordulok irányába, cseppet sem leplezve ezzel a véleményem iménti megszólalásáról.
Ajkai széles mosolyra húzódnak, ahogy rám néz, szemeiben pedig ott ül az a fény, mely azt sugallja, jobban meg kéne fontolnom, mit is merek tenni, különben határozottan én fogom megbánni. Bár, ha jobban belegondolok, annyira nem is lenne mit bánni rajta. Vagy talán van egy olyan sötét oldala, amit nem ismerek ilyen téren? Jungkook ismeri? Vajon tapasztalta már?
-         Netalántán ellenedre van valami, Taehyung? – Ahogy elhagyják a nevem betűi száját, egy pillanatra a szőr is feláll a hátamon, de próbálom nem mutatni ennek jelét.
-         Azt hittem, ezt már egyszer megbeszéltük – morgom a választ, arra a napra célozva, mikor az utcán sétáltunk, ő pedig közölte, hogy mindkettőnket akar, engem is és Jungkookot is. Jobban belegondolva, szörnyen furcsa, mennyi minden változott azóta. Én is idekerültem, megismerkedtünk egy halomnyi vámpírral, ráadásul… a saját szavamnak ellentmondva képes voltam hagyni magam és a legjobb barátom keze alá kerültem a szó szoros értelmében.
-         Megbeszéltük, megbeszéltük, és mit ér a szó, ha még az se tudja betartani, aki mondta? – húzza szándékosan az agyam, mire lesütöm szemeim, majd óvatosan oldalra sandítok a legfiatalabbra, aki értetlenül pislog hol rám, hol a vámpírra. Valójában tudja, hogy mi történt akkor, amiről beszélünk, mivel meséltem neki, de így ennyiből valószínű, nem jön rá.
-         Honnan veszed, hogy nem tudom betartani? Azt hiszed, hazudtam akkor? – húzom ki magam sértetten, mire mosolya vigyorrá szélesedik, és fentebb tornázza magát az ágyon, hogy kellő közelségben legyen hozzánk.
-         Ó, nem – ül be közénk. – Nem gondolom úgy, hogy hazudtál volna. Ha nem azokat mondtad volna akkor, amiket, most nem tartanánk itt – egyik kezét lassan combomra vezeti, mire azonnal az érintett területre kapom szemeim, de nyomban vissza is fordulok, hogy álljam kihívó tekintetét. – Mindent elárultál azzal a heves kis tiltakozásoddal. Ha nem vonzódnál szexuálisan a gyerekkori legjobb barátodhoz, akkor nem is húztad volna fel magad ennyire egy aprócska ártatlan kis felvetésen. – Kezeit mindeközben belsőcombomhoz vezeti, ott kezd simogatni, mire egy pillanatra elakad a lélegzetem is, de gyorsan összeszedem magam.
Legszívesebben elütném a kezét onnan, de mégse bírok mozdulni, bármit is tenni. Nem visz rá a lélek, hogy ellene forduljak, mert legbelül tudom, bármennyire is ellenkeznék, sokkal erősebb nálam, pillanatok alatt leterít, na meg aztán csak én veszítek vele, ha csak ellenkezek és nem élvezem a dolgot. Viszont ahogy ujjait egyre fentebb vándoroltatja rajtam, érzem, hogy egyre inkább ég az arcom, hiszen tudom, hogy nem vagyunk egyedül.
-         D-de te meg mit csinálsz!? – csap egyet Jimin kezére az eddig csendben ülő, és nyomban elém mászik, az eddig fogdosó kezeket pedig az övéi váltják fel, de egészen más érzést vált ki belőlem, mint az iménti.
Mindketten meglepetten hőkölünk hátra a hirtelen reakciótól, amelyre egyikünk sem számított. Amilyen hevesen lecsapott egyik pillanatról a másikra, elképeszt, de végiggondolni sincs időm a történteket, mert belénk fojtja azt egy újabb elszólással.
-         Azt ígértem, hogy én folytatom, nem? – fújtat egyet haragosan, mire, ha lehet, még jobban az egekbe szalad szemöldököm, még ajkaim is résnyire nyitva maradnak. – Akkor ne rondíts bele! Az enyém, én kezdtem, akkor én is fejezem be! – Mondata közben megszorítja combom, mire nagyot nyelek. Szívesen rávágnék valamit, miszerint milyen alapon sajátít ki magának, de a szavak egyszerűen nem képesek elhagyni számat. Cserbenhagytak a hangszálaim, amikor a lehető legnagyobb szükségem lenne rájuk.
Jimin mosolyogva biccent felém, miszerint átadja a terepet neki, majd elhelyezkedik mellénk úgy, hogy ne legyen útban, egy jó ideig legalábbis biztosan ne. Ahogy Jungkookra pillantok, hatalmas gombóc nő a torkomban az idegességtől, aminek több kiváltó oka is van. Elsősorban az, hogy valamilyen szinten megijeszt ez a szokatlan hevessége, másrészt akármennyire is nem szeretném magamnak bevallani, igenis feltüzel ezzel, így akarva-akaratlanul is alsó ajkam beharapom, várakozón nézve rá, vajon mit fog tenni.
Látni, ahogy mély levegőt vesz, mellkasa úgy emelkedik, majd süpped. Ujjai szorításán érzem, hogy mikor feszül meg jobban, mikor nyugodtabb. Végül lassan felém fordul, mélyen a szemeimbe néz, azokkal a hatalmas, csillogó, szinte már fekete, ártatlan íriszeivel, melyekben egyszerre rengeteg érzelem tükröződik. Egyszerre ideges, de mégis tenni akarástól túlfűtött a teste. Benne van a visszakozás, de az izgalom is, a vágy, melytől elsötétül szeme.
Mintha csak attól félne, hogy valaki valóban ellop tőle, egy pillanat alatt mozdul, lendíti át egyik lábát felettem, majd combomra ülve, tarkómra fogva bal kezével, a jobban karommal simogatva húz közelebb magához, hogy egy forró, szenvedélyes csókba invitáljon, édes, puha ajkaival. Ha akarnék, se tudnék mit tenni ellene, ugyanis teljesen elveszi az eszem azzal, ahogy nyelvével szinte azonnal párnáimat nedvesíti, bejutásért esedezve közéjük. Megfeledkezve arról, hogy egy vámpír ott ül mellettünk és végignézi az egészet, hunyom le szemeim és adom át magam az élvezet hullámainak, melyet nem is bánok. Úgyse tudunk mit tenni ellene, ha meg ellenkezünk, azzal saját magunknak teszünk keresztbe. Inkább hagyom, hogy a fellegekbe emelkedjek, ahol a mámort szívjuk be a színtiszta levegő helyett.
Ahogy egyre inkább elmerülünk a csókban, úgy fedezzük fel egymás testét is, simogatva, cirógatva a másikat, néhol végigkaristolva bőrünket. Végül ismételten nem én vagyok az, aki dominálna, hanem a fiatalabb. Ajkaimtól elválik, majd nyomban nyakamra tér át, azt hinti be mézédes csókjaival, néhol meg-megszívogatva a vékony bőrt, kisebb foltokat hagyva maga után, amit én kissé oldalra döntött fejjel hagyok számára, jobban magamra húzva, hogy ne a combjaimon üljön, hanem az ölemben. Kisebb sóhajok hagyják el szám, szemeimet pedig résnyire nyitva figyelem, amint teszi a dolgát, amire rá lettünk kényszerítve. Bár, jobban belegondolva, ígyis úgyis megtörténne, csak épp akkor nem Jungkook irányítana, mint most, és persze közönségünk se lenne, de az már mellékes.
Pólómat egy határozott mozdulattal húzza fel rajtam, így karjaimat a magasba emelem, hogy könnyedén le tudja szedni rólam a felesleges anyagot, majd újból bőrömre cuppanhasson, mint egy kis pióca. Kulcscsontomra tér át, nyelvével nyalogatva, majd megharapdálva a kis felületen, minek hatására combjába markolok, miközben simogatom, ahol csak épp érem és kényelmes. Viszont nem ő fog ám a magáévá tenni engem, hanem ő fog szépen alattam feküdni, gondoljon bármit, így eltolva magamtól, én is lerántom róla pólóját, majd egy határozott mozdulattal fordítok helyzetünkön, ami pont tökéletesen alakul az előző felállásunkból kiindulva. Apró nyögés hagyja el ajkait, ahogy hátára érkezik a bevetetlen ágyon, majd néz fel rám továbbra is azokkal a káprázatos szemeivel rám, ahogy felette, két oldalán támaszkodok meg. Egy hirtelen mozdulattal hajolok le hozzá, gyors csókot lopva tőle, majd áthaladva fülére, fogaim közé véve fülcimpáját, majd jól megszívogatva a kis bőrt, majd lentebb az érzékenyebb területet lepem el csókjaimmal, hogy biztosan élvezze.
-         Tae… - sóhajtja nevem, vágytól túlfűtötten, mibe beleborzongok.
Ahogyan ő is tette, én is megszívogatom nyakánál, de nem időzök vele sokáig, tovább haladok egyre csak lentebb, mindenhová kellő figyelmet szentelve, valamilyen szinten húzva is az időt, na, meg persze az is benne van a pakliban, hogy mélyen legbelül azt szeretném, ha láthatnám, ahogy Jimint valóban sikerül olyan szinten feltüzelnünk, hogy végül kénytelen legyen büntetéshez folyamodni. Márpedig ehhez az kell, hogy a lehető leginkább hímringyó módjára viselkedjünk. El se hiszem, hogy ezt tényleg én akarom, de akkor is szeretném azt az arckifejezését látni, mikor teljesen elveszíti a józan eszét a látványunktól. Ennek gondolatára térek át a fiatalabb mellbimbóira, melyek közül az egyiket nyelvemmel kezdem izgatni, másikat pedig ujjaimmal masszírozom, morzsolgatom. Jungkook a pillanat hevében felnyög, kicsit kidomborítja nekem mellkasát, és lehunyt szemekkel adja át magát az élvezetek hullámának, miközben hajamba futtatva ujjait húz jobban magára, biztosítva ezzel, hogy nem megyek el. Haloványan el is mosolyodom tettére, majd kinyitva szemeim a foglyul ejtőnk irányába pillantok a tőlem telhető legerotikusabb nézéssel, amivel megajándékozhatok bárkit. Tekintetünk hamar találkozik. Látom rajta, hogy tetszik neki, amit lát, hiszen csak úgy sugárzik róla, mennyire szeretne köztünk lenni, de egyelőre tartja magát és csak figyel, hogy mi egymással eljátszadozhassunk, majd az utolsó pillanatban ő maga is beszáll.
            Visszavezetem tekintetem az alattam élvezkedő arcára, majd áttérek másik mellbimbójára, azt is pont eléggé megszívogatva, nedvesítve, hogy az élvezet hullámai átsöpörjenek testén újra és újra. Amint úgy érzem, hogy eleget tetem már, tovább haladok egyre csak lentebb, végigcsókolva minden egyes kockáját, majd elérve V vonalát, ahol meg is szívom, már amennyire sikerül, így egy újabb kéjes nyögést csikarva ki belőle. Tincseim elengedi, maga mellett kezdi a paplant markolászni, ahogy nemességéhez érek és leheletemmel és ajkaimmal izgatom anyagon keresztül. A következő pillanatban felülök, így azonnal kinyílnak szemei és szinte kétségbeesetten néz fel rám, könyörögve tekintetével a folytatásért, ami mosolyt csal arcomra. Túl aranyosan fest a kis pirospozsgás arcával, de mégis túl szexi, a pont eléggé izmos testével.
            Nézőnkhöz fordulok, félig lehunyt szemekkel, alsó ajkam beharapva, majd nyelvem kidugva számból, hogy még erotikusabbá tegyem az egészet, majd újból visszahajolok a legfiatalabbhoz, de közben nem veszem le tekintetem harmadik tagunkról sem, akinek ajkai résnyire elválnak, majd látom torka vonalán, ahogy nyel egyet. Elkuncogom magam a látottakra, mire alig észrevehetően húzza fel szemöldökét, én pedig ártatlanul pislogva nézek vissza rá, mindeközben Jungkook ajkaira hajolva, majd sarkaimra ülve fogok nadrágja korcára, hogy abba beakasztva ujjaim, türelmetlenül húzhassam le róla a zavaró darabot, amit megkönnyít nekem annyival, hogy megemeli csípőjét.
-         Hyung – ül fel, majd nyakam köré tekerve karjait, húz magához, hogy újból egy csókban forrjon össze velem. A pillanat hevében át is adom magam az érzéseknek, ahogy közben ölembe tornázza magát éppen annyira, hogy férfiasságunk összeérjen, így mindketten egymás szájába sóhajtunk.
Automatikusan nyúlok kettőnk közé, hogy anyagon keresztül tudjam simogatni mindkettőnket, Alig választ el minket egy kis anyag, így az érzéstől kisebb gombóc nő újból a torkomban, főleg, hogy tudom, valaki néz minket. Újból rá emelem a vaduló csók közben tekintetem, mire egy pár másodpercig még bírja állni pillantásom, de a következőben már keresztbeteszi karjait maga előtt, majd a felsőjének alját megragadva dobja le magáról azt, majd ugyanígy tesz alsójával is, hogy minél kevesebb ruha takarja, így szemeim elé tárva azt a valóját, azt a tökéletes izmokkal megáldott férfitestet, amelyről szerintem mindenki álmodik. Alsóneműjétől is pillanatok alatt megszabadul, mire azonnal hímtagjára vándorolnak szemeim, belém rekesztve a levegőt. A meglepettségtől az épp számban turkáló Jungkook nyelvére harapok, aki fájdalmasan nyög fel, elhúzódva tőlem, kicsúszva ölemből, majd ő is oldalra pillantva a vámpírunkra, egy pillanat alatt lesz rákvörös. Megilletődve nyög fel, és igazából én is teljesen ledermedek egy pillanatra, ahogy látom, hogy maga köré fonja ujjait, hogy úgy kényeztesse önmagát, miközben folyamatosan rajtunk legelteti szemét, ajkába harapva, halkan sóhajtozva, félig oldalra döntött fejjel, miközben oldalán fekszik, másik, szabad karján támaszkodva. Mély levegőt veszek és gyorsan ledobálom magamról is az összes maradék ruhadarabot, hogy minél hamarabb az élvezetekbe vethessem magam, hiszen már én se bírom sokáig, amit Jungkook még nagyobbra nyílt szemekkel néz végig.
-         Hyung – nyög fel ismét meglepődve az eseményeken, de nem hagyom, hogy tovább így érezzen, visszamászom hozzá, szenvedélyes csókba invitálom, közben róla is lehalászom az alsóneműjét.
Lassan döntöm el a fiatalabbat az ágyon, egyenesen a párnák közé hajtva fejét, majd lábai közé mászva újból, összefogom férfiasságunk, így kezdem el mozgatni kezem, hogy mindkettőnkön húzgáljam a bőrt, majd elsősorban az ő élvezeteit hajkurászva makkját masszírozom hüvelyujjammal, egy pillanatra sem engedve el magunkat. Folyamatosan belesóhajt, vagy épp nyög a csókba, ahogy átadja magát kényeztető kezeim munkájának.
-         TaeTae – sóhajtja két csók között, mire csak egy hümmögéssel reagálok. – Szeretlek – jelenti ki, mintha nem csak mi ketten lennénk a helyiségben, így nyomban fülig pirulok, pedig mondta már. Oldalra pillantok Jiminre, aki éppen alhasát simogatva figyeli, mit teszünk, másik karjával, amin támaszkodik, hajába túrva, és ajkain végignyalva, széles mosollyal néz az alattam fekvőre.
-         Mennyire romantikus lett itt valaki. Látom, nagyon szerettek időzni és romantikázni, viszont szeretnék valami érdekeset is látni.
Azonnal elengedem tagunkat és félig felülök, hogy aztán a másik irányba dőlve elfeküdjek Jungkook mellett, aki szintúgy kissé talán rémülten néz a legidősebbre. Én aztán biztos, nem leszek képes folytatni ezt úgy, hogy ő végig ilyen árgus szemekkel illet minket, meg aztán, ne verje ki a farkát ránk! A négy fal között azt csinál, amit akar, vagy felőlem velünk külön-külön is, de ez így hármasban szörnyen kínos, hiába volt már mindenki mindenkivel.
Szemeit forgatva ül fel, majd Jungkookot határozott mozdulattal ültetve fel, de mégis gyengéden, állára fog ujjaival és csókba invitálja őt, amit a legkisebb azon nyomban viszonoz is, mintha csak törvénybe lenne írva. Karjait is a másik köré fonja, így háttal nekem. Jimin óvatosan a saját ölébe húzza, majd résnyire nyitva szemeit a csók közben, ugyanúgy tesz, mint én, rám néz, tekintetét mélyen az enyémbe fúrja, de közben kezeivel Kook hátán vándorol lentebb, hogy aztán elérve fenekéhez, belemarkoljon, így ő belenyög a csókjukba, minek hallatába is beleremegek. Széthúzza feneke két partját, majd lassan körözgetve közelíti meg bejáratát, hogy aztán első ujját elmeríthesse benne, azzal körözgetve a kisebben, amire egy picit az említett személy megugrik, de Jimin mégis elég biztosan tartja ahhoz, hogy ne mozduljon rosszul, így szemeit is lehunyva koncentrál jobban a csókra, elmélyítve azt. Szinte látom, hogy próbálja vele elvonni a figyelmét, ami igazából hamar meg is történik. Alig telik bele egy percbe, Jungkook már kéjesen sóhajtozva a másik ajkai közé, szinte már ő mozog bele az ujjaiba, hogy merítse el azokat mélyebben, jobban benne. Kénytelen vagyok végignézni, ahogy a második, majd harmadik ujját is csatlakoztatja, úgy tágítva a másikat, közben a lehető legtöbbször tartva velem a szemkontaktust, szándékosan ingerelve engem, visszaadva azt, amit én is tettem.
-         Nehogy azt hidd, te megúszod e nélkül – figyelmeztet, miközben áttér az ölében vonagló nyakára, azt szívogatva, majd kihúzva ujjait belőle, eldönti őt az ágyban. – Most pedig gyere – ül fel, és ujjával mutatja, hogy menjek közelebb, mire nagyot nyelve, de teljesítem kérését. – Dugd meg! – adja ki a parancsot, fülembe súgva a szavakat, kicsit segítve a kezdőlökésben, hogy a másik felett kössek ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése