Oldalak

2017. november 25., szombat

[49/?] A vámpírok legnagyobbja - Húzni az agyát [+18]

Cím: A vámpírok legnagyobbja – Húzni az agyát
Író: Ayu
Besorolás: +18
Szereplők: Jimin, Taehyung, Jungkook
Páros: VKookMin
Figyelmeztetés: yaoi
Műfaj: fantasy
Megjegyzés: Tudom, rég volt rész, utoljára az őszi szünetben, de egyszerűen nem tudtam rávenni magam, hogy ezt írjam, mert féltem, hogy rossz lesz és igazából most se érzem jónak, de azért remélem, hogy nektek tetszeni fog! Hibák előfordulhatnak szokás szerint, mert nem olvastam át, de mindenesetre jó olvasást hozzá! ^^
U.i.: Már ezen az oldalon is elérhető az ÖSSZES rész/minden írásom!



Jungkook POV

Taehyung fölém magasodik, elfektet kádban úgy, hogy fejem pont a szélén pihenhessen meg, majd úgy mar ajkaimra, mintha csak az lenne az éltető levegő számára. Nyelvünk vad táncot jár, míg kezei csípőmre tévednek, s ujjait beakasztva bokszerembe húzza le rólam az utolsó ruhadarabot is, melyet aztán kidob valamerre, ahol biztosan nincs útban.
            Szeretném magam alá teperni, mélyen benne lenni, úgy mozogni, úgy szeretkezni vele, mint a legelső alkalommal. Akkor annyira édes volt, ahogy szenvedett alattam, ahogy néha próbált irányítani, de közben mégis élvezte, átadta magát nekem, csakis nekem, pedig még Jiminnek se engedte. Hiányzik az a tekintet, amit magam alatt láthatok, ebben pedig nem gátolhat meg most senki. Lehet, úgy érzi, nyeregben van, de érzem rajta, hogy mennyire izgatott, így simán át tudom venni a dominanciát. Egyébként is azt mondta, hogy Jimin nem fog egykönnyen megbocsájtani neki, aztán én már úgyis régóta várok már Jiminre, ugyanis mióta Taehyung ránk nyitott és kiverte a hisztit, azóta nem volt semmi, de már előtte is rég volt részem egy kis jó kis orgazmusban, ami azt hiszem, el kell mostanság.
            Az én kezeim is vándorútra indulnak a másik testén, végül megszabadítom az utolsó ruhadarabjától is, ami még takarja, amit ő készségesen lesegít magáról. Elmosolyodva tolom el magamtól és csúszok a kád azon végébe, ahol a tusfürdők és egyéb tisztálkodási eszközök állnak. Az egyik tubust megfogva öntöm tartalmát a vízbe, ahová csak tudom, mindeközben folyamatosan körbeúszkálva, minél habosabbra verve magunk körül mindent, így lehetőleg elfedve azt a részünk, ami a kádban van. Taehyung készségesen követi példámat, egy másik tusfürdőt fog kezébe és önt abból is ki valamennyit, hogy minél több buborék lehessen, amit viszonylag hamar el is érünk. Elvégre is mosakodni jöttünk be.
            Elégedetten vigyorgok társamra, aki viszonozza gesztusomat. A lényeg, hogy Jimint a lehető legjobban felhúzzuk. Mindketten tisztában vagyunk vele, hogy mennyire kíván minket, hogy mennyire szívesen nézi végig, ahogy kényeztetjük egymást, mi pedig szintén akarjuk a másikat, így a tervünk ezen része tökéletesen működik. Már csak azt kell elérni, hogy Jimin ne csak nézzen, hanem jöjjön ide hozzánk, akarjon ő is csatlakozni, majd mikor ez megtörténne, rászólni, hogy nem jöhet be a kádba. A végén úgyis megállíthatatlan lesz, de ameddig csak lehet, ellen kell állnia nekünk. Egymást akarjuk kényeztetni, az ő szemét elégítve ki.
            Ahogy egyre több hab takar minket, úgy esünk újból egymásnak. Tae karjait nyakam köré fonja, lábait terpeszbe nyitja szét, s úgy helyezkedik el ölembe, így férfiasságunk egymásénak simul, amit mindketten egy kisebb sóhajjal nyugtázunk, végül újabb csókban forrunk össze. Nem is tudom, ő vagy én hajolok-e hamarabb, a lényeg, hogy mindketten ugyanazt akarjuk, így szenvedélyes csókcsatát kezdeményezünk. Egyik kezemmel lapockáinál fogom magamhoz, míg másikat levezetem hátán, egészen csípőjéig, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve, dőlök hátra, húzva magammal, így a víz alá merülünk, a sok hab takarása alá. Meglepetten nyílnak tágra szemei, majd gyorsan vissza is zárja azt. Erősen fogom, tudom, hogy nem lehetünk sokáig a víz alatt, de ott csókolom tovább, amit megilletődve viszonoz. Mikor már úgy érzem, nehezen kap levegőt – amit én sokkal tovább vissza tudok tartani így, hogy vámpír vagyok – kiemelem magunkat a vízből, s a levegőn szétválunk. Taehyung hangosan szívja magába a levegőt, haja összeragadt tincsekben tapad homlokára, pillái is vízcseppesek, arca pedig kipirult. Gyönyörű a látványa, s érzem, ahogy alhasam meg is rebben, viszont ekkor, ahogy oldalra pillantok, látom, hogy Jimin a kád szélénél ül, és arra támaszkodva néz ránk csillogó, vágytól elsötétült szemekkel. Közelsége annyira meglep, hogy összerezzenek és szívemhez kapok egyik kezemmel, mire csak önelégülten mosolyodik el. TaeTae is ránéz, mire ő is összerezzen. Nem számított egyikünk sem arra, hogy mikor felbukkanunk a vízből, ő itt fog ülni mellettünk, ennyire közel.
            -           Nem tetszik ez a sok hab, alig látni benneteket – mér végig mindkettőnket – már amennyit látszik belőlünk.
            -           Akkor gyere be – húzom szándékosan az agyát, s már tudom, hogy mi lesz Taehyung válasza.
            -           Ó, nem, eszedbe se jusson! Tudom, hogy arra kértelek, gyere be és vetkőzz le, de meggondoltam magam – simítja hátra homlokába ragadt tincseit, így néhány vízcseppet csapva ki belőle, viszont mindettől túl kívánni való, szexi hatást ér el. Ha tudná, mennyire jól alakítja a szerepét. Ha ennek Jimin ellen tud állni, megeszem a kalapom.
            -           Ki akarod zárni? – húzom fel szemöldököm, játszva a tudatlant, mire pimasz mosolyra húzódnak ajkai.
            -           Nem érdemli meg, hogy beszálljon azok után, amik történtek. Elvégre is, engem nem akarsz megcsókolni, nem? – fordul a másik felé, de mielőtt az egyetlen szót is szólhatna, folytatja. – Számomra anélkül túl érzelemmentes, márpedig mindannyian egyetérthetünk abban, hogy kellemesebb lenne szeretkezni, mint kíméletlenül megdugni valakit – bújik nyakamba, miközben továbbra is szemtelenül mosolyog vámpírunkra. – Jungkooknak pedig most éppenséggel valami finomabbra lenne szüksége, nem durvaságra. Én azt mondom, kíméljük meg, még elég friss az élmény.
            Legszívesebben felnevetnék, de nem teszem. Helyette a szóvivőm nemessége köré kulcsolom ujjaim, mire meglepetten nyög fel.
            -           Úgy bizony, meg kell kímélni, úgyhogy fordítunk a felálláson – mosolygom, miközben mozgatom kezem rajta már rutinosan. Nem számított erre a lépésemre, ugyanis túlzottan nem mentünk bele a részletekbe, ráadásul menet közben jöttem rá, hogy nem szeretnék alávetett fél lenni ezúttal. Sokkal inkább vágyom arra, hogy az ő kis szűk forrósága ölelje körbe lüktető vágyam.
            Nyakára cuppanok, amit szívogatva egy hangos nyögést csikarok ki belőle, miközben lapockáimnál karmolássza bőröm. Talán kicsit túl erősen szívom meg, ugyanis hallani, hogy fáj neki, de mindennek ellenére oldalra dönti fejét, hogy kényelmesebben hozzáférhessek. Kezemmel sem állok meg, lassan masszírozgatom tagját, hogy minél keményebb legyen. Óvatosan húzogatom rajta a bőrt fel és le, mindeközben nyakát ostromolva. Halkan sóhajtozik, majd ő is a víz alá vezeti egyik kezét, míg másikkal továbbra is magához ölel. Finoman csókol vállamra, mikor az én férfiasságom köré fonja ujjait, mire lehunyom szemeim, hogy kiélvezzem kényeztetésének minden pillanatát. Emiatt kicsit talán túl erősen szorítok rá, ráadásul csuklóm mozgása is gyorsabb sebességbe kapcsol, viszont ahelyett, hogy Taehyung szólna bármit érte, a harmadik fél hangja int türelemre.
            -           Lehet, a víz sokat takar, de nem eleget ahhoz, hogy ne tudjam, mit műveltek – húzódnak mosolyra ajkai. – Jungkook, fogd vissza magad egy picit. Ő még ember, nem engedheted el úgy magad, mint velem. – Taehyung a szavak hatására hangosan szusszant fel, majd nyakamba temeti arcát.
            -           Csak nyugodtan! Éld ki magad, nekem tetszik így is. – Ahogy szavai után lehelete bőrömet csiklandozza, libabőrös leszek, viszont fogalmam sincs, mit kellene tennem. Tudom, ha nem figyelek oda, akkor akár komolyabb kárt is tehetek a másikban, viszont azt mondja, hogy élvezi, de mégse kéne rá hallgatnom, különben mindketten megbánjuk.
            -           Óvatosan! – figyelmeztet még egyszer, mivel sikerül meggyőznie. Inkább rá hallgatok, mintsem, kárt tegyek abban, akit szeretek.
            Taehyung gyakorlottan mozgatja kezét hosszomon, majd el is húzódik tőlem, hogy szabad kezével hajamba túrva nézzen mélyen szemeimbe. Íriszeiben látom saját magamat, a csapzottságom, ahogy a tincseim a homlokomba vannak ragadva, viszont a tekintetünk ugyanazt sugározza. Ugyanazt a vágyat, s szinte látom, ahogy felcsillan a szeme, ezt követően pedig máris ajkaimra mar. Nem kímél, úgy csókol, mintha egy kis vadállat lenne, annyival ellentétben, hogy ő egy igazán szemrevaló, szexi vadállat, vegyítve az édessel.
Harapdálja ajkaim, de egyáltalán nem zavar hevessége, sőt, jelen pillanatban sokkal inkább élvezem, mint a totojázást. Akarom őt, kívánom minden porcikámmal, és legszívesebben addig dugnám, míg el nem ájul, de ez az én esetemben kicsit veszélyesebb lenne. Nem csupán kifárasztanám, de komoly fájdalmakat okoznék neki, így meg kell próbálnom visszafognom magam, hogy ezzel Jiminnel is bizonyítsak, bírok mellette lenni, bírok szexuális kapcsolatot is létesíteni, úgyhogy mehetünk emberek közé is teljesen nyugodtan. Nem fogok nekiesni senkinek, csak bizonyítsam be saját magamnak is.
            Mikor hüvelykujját makkomhoz vezeti, ugyanígy teszek én is. Mozdulatainkat utánozzuk, az őrületbe kergetjük egymást, de nem hagyjuk abba, nem szólunk egyetlen szót se. Mindketten élvezzük, s amint az ujját kis nyílásomhoz vezeti, ugyanígy teszek én is. Egyszerre nyögünk fel az érzéstől, mely elbódítja elménket, de nem maradunk sokáig a másik nélkül. Csókunk folyamatosan megszakad, de újra és újra egymásra találunk, hogy megízlelhessük a másik édes, puha ajkát. Még a fogunk is összekoccan párszor, ami nem túl kellemes, de mégsem tántorít el, csak sokkal tüzesebbé válunk, miután mosolyogva vesszük tudomásul, mennyire nem figyelünk oda, hogy legalább a csókunk nem legyen ennyire veszélyes. Még így is kárt teszünk egymásban, de nem állunk le. Hosszú percekig kényeztetjük így a másikat, mikor újból felcsendül Jimin hangja.
            -           TaeTae, vedd át mindkettőtöket – adja ki a parancsot, mire a másik megrökönyödik, s szinte látom, ahogy ellenkezne, de a vízben, a habok takarása alatt, megfogom kezét és úgy helyezem, hogy kénytelen legyen átkulcsolni vele mindkettőnket, így összesimul vágyunk, s mindketten kéjesen sóhajtunk fel a szokatlan, de mégis izgató érzésre.
            -           Jungkook, simogasd a hátát – folytatja a parancsadást, én pedig szó nélkül teszem, amire kér, miközben élvezem, ahogy az ölemben ülő ügyesen mozgatja kezét mindkettőnkön, s érezni azt, hogy ő is ugyanannyira kíván engem, mint én őt, még felhevültebbé tesz. – Vezesd lentebb! – Úgy teszek, ahogy mondja, meg se próbálok ellenszegülni, ugyanis valamilyen tekintetben tetszik, hogy nem száll be mellénk, hanem inkább parancsolgat, így szemmel élvezi a dolgokat. – Miért van ennyi hab? – bosszankodik, orra alatt motyogva a szavakat, amit megkuncogok, de ekkor Tae erősebbet ránt rajtunk, amivel eléri, hogy hangom nyögésbe fulladjon. – Készítsd fel, de légy nagyon óvatos! Ne hagyd, hogy eluralkodjanak rajtad az ösztöneid!
            Mielőtt Taehyung bármit mondhatna, ajkaira tapadok. Tudom, hogy nem válik ínyére a dolog, hogy ő legyen az alávetett, de nincs mit tenni. Úgyis hozzá kell szoknom, hogyan bánjak finoman az érzékeny kis emberi testével, amihez hozzájárul, hogy nekem kell benne mozognom. Ki akarom élvezni a teste adta minden örömöt. Látni akarom, ahogy a gyönyörtől torzul grimaszba az arca, mikor eltalálom legérzékenyebb pontját, ahogy kéjesen nyögdécsel, s fenekét kitolja nekem, hogy könnyebben mozoghassak benne, hogy többet és többet kapjon.
            Feneke két partjába markolok, úgy húzom közelebb magamhoz, majd szétfeszítve a két félgömböt, mutatóujjammal masszírozgatni kezdem, hogy ellazuljon, hogy szokjon hozzá, hogy egyáltalán felkészítsem rá, hogy nem sokára benne lesz. Kezének mozgatásával nem hagy fel, továbbra is kényeztet mindkettőnket, viszont amint elmerítem benne első ujjamat, izmai megfeszülnek, hangosan nyög fel, arcát pedig nyakamba temeti. Tudom, hogy mennyire feszíthet neki, így nem óvatosan, lassan mozgatom benne mutatóujjam, először csak ki és be, majd szép lassan köröket írva le, viszont feltűnik, hogy ő abbahagyja kényeztetésünket. Szabad kezemmel végigsimítok hátán, cirógatom bőrét, majd vállát lepem el csókjaimmal, hogy ne a fájdalomra koncentráljon.
            -           Taehyung, te is dolgozz, ne lustálkodj, nem ez az első aktusod, figyelj oda! – szól rá a másikra, mire az hangosan felszusszant, majd megemeli magát, Jiminre vezeti tekintetét, majd rám néz, de szemeiben olyan ördögi fény csillan, amitől szívem nagyot dobban.
            Váratlanul fog mindkét kezével ránk, hogy aztán gyors tempóban verjen, néha makkunknál szórakozva el kicsit, majd nyakamra hajol és erősen szívja meg bőröm, mire ezt a pillanatot választom arra, hogy második ujjamat is csatlakoztassam az elsőhöz. Ismét fájdalmas hangon nyög fel, de erőt vesz magát és tovább szívogatja bőröm már-már fájdalmasan harapdálva, de nem szólok rá, ugyanis mindeközben kezeivel sem áll meg. Egyikkel elenged, majd végigsimít vele kockáimon, fel egészen a mellkasomig, ahol rátalál mellbimbómra, melyet ujjai közé csippent. Felnyögök a szokatlan érzésre, ehhez sosem tudok hozzászokni. Miközben ujjaival minden módon kényeztet, ajkaival letér vállamra, hogy ott is kellően megharapdáljon, én pedig revansként figyelmeztető jelek nélkül dugom fel neki harmadik ujjam is, ami már eléggé fájhat neki, ugyanis megáll mindennemű mozgásban, s újból homlokát vállamon támasztja meg.
            Jimin felkuncog, miközben végig rajtunk tartja a szemét. Ahogy ránézek, látom rajta, mennyire tetszik neki, ahogy szórakozunk egymással, de közben sugárzik róla a vágy, hogy mennyire szeretne csatlakozni. Legnagyobb meglepetésemre feláll, és egy pillanatig azt hiszem, csatlakozni fog hozzánk, de csupán odalép, ahonnan a legközelebb eléri a csapot, hogy elzárja a vizet, amit természetesen mindketten elfelejtettünk. Elpirulok, ahogy végignéz rajtunk, majd felhúzza szemöldökeit, hogy mire várunk már, viszont én nem érzem Taehyungot még elég tágnak, elég felkészültnek ahhoz, hogy az ujjaim helyét átvegyem én magam, hogy benne lüktessek. Tovább körözgetek benne és ollózgatok, hogy minél tágabb legyen, ugyanis nem szeretnék fájdalmat okozni neki. Éppen elég nehéz lesz visszafogni magam, hogy mikor már benne leszek, ne veszítsem el a fejem az élvezettől.
            -           Jungkook, állj fel! Taehyung, te csak térdelj! – folytatja az utasítást.
            Ujjaimat kihúzom a másikból, amit egy megkönnyebbült sóhajjal nyugtáz, végül mindketten úgy teszünk, ahogy kér rá a másik.
            -           Fogd a kezedbe – mondja az előttem térdelőnek, aki csábítóan pislog fel rám, miközben rám fog. – Szopd le!
            Minden pontosan úgy történik, ahogy mondja. Taehyung készségesen veszi azonnal hosszomat szájába, ráadásul a szemkontaktust nem szakítja meg. Nyelvével már gyakorlottan körözget körülöttem, majd erősebben szív meg, mikor kihúzza szájából nemességem, majd egy cuppanó hang kíséretében válik el tőlem. Megbabonázva figyelek, az elmémet elködösíti a vágy, s nyomban hajába túrok, úgy húzva közelebb magamhoz, hogy vegyen újra szájába, de nem teszi meg rögtön, először nyelvét dugja ki, mellyel makkomnál ingerel, s a kis nyílásba próbálja bedugni, majd ajkai közé vesz, de csak a végét, véletlenül se az egészet, mellyel az őrületbe kerget. Erőszakosan húzom magamra, így kénytelen elnyelni majdnem teljes hosszomat. Érzem torkának kezdetét makkomnál, s azt is, hogy szinte felköhögne az érzéstől, de nem tud. Lehunyom szemeim, átadom magam a kellemes érzésnek, ahogy a nedves, forró szájában lehetek. Öntudatlanul szorítom meg túl erősen tincseit, mire felmordul, de ezzel csak azt éri el, hogy jobban élvezzem.
            -           Jungkook, azért hagyd levegőhöz jutni! – szól rám megremegő hanggal a harmadik fél, mire belül örömtáncot lejtek, amiért sikerült eljutnunk addig, hogy annyira eszét veszítse már csupán a látványunktól is, hogy hangja elmélyüljön és rekedtes legyen.
            Engedek a szorításon, így Taehyung fellélegezhet, de tovább kényeztet. Nyelvét ügyesen forgatja körülöttem, néha pedig, csókokat hint más-más pontokra. A gond az, hogy nem igazán bírom türtőztetni magam, így egy bizonyos idő után, elrántom hajánál fogva, majd talpra állítva, húzom magamhoz egy szenvedélyes csókba invitálva. Ajkain érzem saját elő váladékom ízét, de ez nem tántorít el attól, hogy nyelvemet bevezessem hozzá. Ugyanolyan hevességgel viszonozza ajkaim s nyelvem játékát, mint én. A távolság megszűnik közöttünk, úgy simulunk egymáshoz, mintha egybe akarnánk olvadni, így férfiasságunk is összesimul, amitől a csókunkba nyögünk.
            Fordítok helyzetünkön, hogy aztán a falhoz tudjam vezetni a másikat, aki felszisszen a hideg fal érintésétől hátán, de tovább csókolom párnáit, majd letérek nyakára, megszívogatom bőrét, mire erősen mar vállamba, de ez engem egyáltalán nem zavar.
            -           Vedd fel az öledbe és dugd meg! – szól szinte közvetlen mellőlünk Jimin, mire Taehyung már terpeszbe is húzz lábait, majd egyiket megemeli, végigsimítva enyémen, mire nyomban combjára is kapok, hogy biztosan fogjam.
            -           „Szeretlek, de kérlek, ne légy durva! Bízom benned, Jungkook!” – hallom meg Taehyung hangját, mire meglepetten nyílnak tágra szemeim. Szándékosan beszél hozzám magában gondolva a szavakat, én pedig elmosolyodom, mennyire édesen oldja meg, hogy Jimin ne tudjon róla, így lágyan csókolok ajkaira, miközben másik lábára is ráfogok, ő pedig készségesen ugrik egyet, hogy kényelmesen helyezkedhessen el ölemben. Lábait összekulcsolja hátam mögött, én pedig férfiasságomra fogok, hogy bepozícionáljam magam, majd elmerüljek benne.
            Szemeit szorosan hunyja le, ajkait résnyire nyitja, ahogy fájdalmasan nyög fel, fejét hátravetve, karjaival pedig nyakamba kapaszkodik. Ahogy körbeölel szűk forrósága, szemeim égnek emelem, majd lehunyom őket, úgy bújok nyakába ezúttal én, s nem állok meg, addig megyek, amíg teljes hosszom nem merül el benne, s amint ez megvan, mindketten szaggatottan nyögünk fel.
            Szeretem Taehyungot. Ebben egészen biztos vagyok, s érzem, hogy ő sincs ezzel másképp, a tudat pedig, hogy Jimin is szeret mindkettőnket, hiába nem mondja, még boldogabbá tesz. Örülnék, ha beismerné végre, hiszen nem gondoskodna így rólunk, ha nem érezne mást, csak testi vágyat. Nem engedne ennyit, nem aggódott volna értem ennyire, ezért nagyon hálás is vagyok. Jól esett, hogy ennyire védeni akart, hogy gondoskodik rólunk, hogy tanít, s hiába tudom, hogy minden a kis hátsószándéka miatt kezdődött, miszerint azt akarja, hogy mellette legyünk, a jobb és a bal keze, de úgy tűnik, a hosszú hónapok alatt jobban megszeretett minket a kelleténél, nekünk pedig el kell érnünk azt, hogy ő ezt beismerje. Lehet, még magának is meri bevallani, de én tudom, hogy így van. A gondolatai között is turkáltam néhanapján, de nem sikerült még elcsípnem, ahogy ezt beismerné, mindenesetre várom azt a napot, hogy ez megtörténjen.
            Nehezen bírom visszafogni magam, de hallom TaeTae gondolatait, aki akárhányszor mozdulni akarnék, rám szól, hogy ne, de persze csak gondolatban. Lehet, nem szándékosan csinálja, de figyelek rá. Milyen jól jön, hogy ilyen képességem van!
            Végül hosszas percek múltával lök egyet csípőjével, ezzel tudtomra adja, hogy mozoghatok, mire el is kezdek kihúzódni belőle, de mielőtt ez megtörténne, erőteljesebben lököm vissza teljes hosszomat belé, mire hangosan nyög fel, fejét hátravetve, így be is ütve picit azt a falba. Újból kihúzódóm belőle annyira, hogy már csak szinte makkom legyen benne, majd megismétlem az erősebb mozdulatot, hogy elmerüljek forróságában. Felmordulok, s nyakához hajolva szippantok mélyet vérének finom illatából, melyből most még szívesebben kortyolnék, mint máskor.
            Megcsókolgatom bőrét, mire ellenkező irányba dönti fejét, mikor már felveszek egy bizonyos ritmust, ahogy mozgok benne, viszont ezt a pillanatot is meg kell törnie Jiminnek, aki újabb utasítást ad.
            -           Taehyung, verd ki magadnak – szól túl rekedtes hangon, de nem nézek rá, szemeim lehunyom, hogy átadjam magam az érzésnek, s hogy odafigyeljek arra, hogy ne csináljak semmi ostobaságot, amellyel a másikban kárt tehetek.
            Jimin nem szól többet a végéig. Végignézi, ahogy mi élvezzük egymást, Taehyung is saját magát kényeztetve, viszont egy idő után eltalálom prosztatáját, így nyüszítve remeg meg karjaimban, s gyorsabban ezt követően már gyorsabban mozgatja kezét magán, majd én is próbálok sokkal mélyebbeket lökni, hogy minél többször eltaláljam legérzékenyebb pontját, amit folyamatos, magas hangú nyögésekkel díjaz. Elképeszt, hogy milyen hangokat tudok kicsikarni belőle, majd egy idő után ő is beleköröz csípőjével, mikor én is, s ez az összhang az, ami segít abban, hogy minél közelebb jussunk a csúcshoz. Imádom, hogy ennyire forró, hogy úgy nyögdécsel és nyüszít az ölemben, mint egy kis hímringyó. Mikor egyre többször rám szorít, tudom, hogy közeledik a beteljesüléshez, így gyorsítok tempómon, hiszen engem is egyre többször jár át az orgazmus előhulláma, melyet megsokszorosítok, végül én élvezek el hamarabb, elmém teljesen elbódítja az érzés, mely átjár a lábujjam hegyéig, de a mozgással nem hagyok fel. Egészen addig mozgok benne, míg az utolsó csepp élvezetem belé nem engedem, s ez az a pont, amikor ő is kezére és hasfalunkra élvez. Érzem, ahogy megremeg minden porcikájában, még a szemei is fennakadnak, s úgy szorít rám, hogy az már így utólag kellemetlenül ér, de azért még belemozgok néhányszor, hogy teljes legyen orgazmusa.
            -           Mocskos vagy, Jimin – nyögi ki fáradtan Taehyung, miután kihúzódóm belőle, s óvatosan leengedem a kád vízbe lábait. Értetlenül pislogok rá, majd a szólítottra vezetem pillantásom, de nem tűnik fel rajta semmi különösebb azon kívül, hogy kissé zilált a kinézete.
            -           Miért mocskos? Mármint tudom, hogy mocskos, de most mire mondod? – értetlenkedem, miközben visszaülök a kádba, hogy lemossam magamról a koszt és az izzadságot. Már a hab is alig maradt meg, annyi ideig élveztük egymás testét.
            -           Nem figyelted? – nyílnak tágra meglepetten szemei, mire Jimin kuncogni kezd. – Egész végig minket bámult, még a szemembe is belenézett, miközben kiverte magának – húzza el száját, miközben befekszik ő is a vízbe.

            -           Na, adjatok egy kis helyet, ezután nekem is meg kell mosakodnom – húzogatja szemöldökét perverzen, majd pillanatok alatt dobja le magáról ruháit, s mászik be mellénk, meg se várva a választ, de nem tesz semmit, nem mászik ránk. Úgy tűnik, ő is eléggé kielégült. – Igazán szép látvány vagytok szex közben. Sűrűbben is csinálhatnátok előttem – dől hátra, mire meglepetten nézünk össze Taehyunggal, amivel csak azt érjük el, hogy Jimin jókedvűen nevessen fel rajtunk.

2 megjegyzés:

  1. Ahh nagyon jó lett huhú végre kettwsben is voltak marmint mennyire veheto ez annak de Jimin hmmmm kis perverz kiveri rajuk ráadasul iranyit is XD kívancsi vagyok mi lesz a kovi részben. Imádtam *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes dolgok lesznek még itt *ördögszarvak* Hát igen, Jimin kis sunyi, kiélvezi a helyzetet. XD Sietek a folytatással! <3

      Törlés