Oldalak

2030. január 10., csütörtök

Kedves Látogató!

Köszöntelek blogunkon. Az én nevem Brina, s két legjobb barátommal, Sats-szal és Ayu-val úgy döntöttünk egyesítjük erőinket. Összefogásunk eredményeképpen reméljük olyan írásokat tudunk majd kiadni kezeink közül, melyek sok ide tévedő egyén tetszését elnyerik és egy kis kikapcsolódást nyújtanak számukra a mindennapok monotonitásából.

Némi tapasztalattal már mindnyájan rendelkezünk az írás terén, s egészen máig fel sem merült bennünk, hogy közösen is űzhetnénk eme hobbinkat. Szerencsére Ayu fejében kiváló gondolatok szoktak születni, így ez a szövetség is megköttetett.

Az iskola sok szabadidőtől megfoszt minket, de ennek ellenére megpróbálunk majd mindig megörvendeztetni titeket valamivel, amennyiben lesz rá kereslet :)

Üdvözlettel: Ayu, Brina és Sats

5 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Eddig nyomon követtem a blogot napi rendszerességgel. Na jó, legyünk őszinték: függő lettem. 😊😊
    Nagyon várom a Stalker with love folytatását és a többi munkát is.

    Sok sikert a sulihoz! FIGHTING!

    Nagyon tehetséges író vagy Ayu! Egy nap szeretnék én is ilyen szépen felépített, frappánsan megírt fanfictiont alkotni. Köszönöm az eddigi élményeket és inspirációt az írás folytatásához! 💜

    Brina és Sats, nagyon várom, hogy a ti munkáitokat is megismerjem!

    Nem is szaporítom a szót!

    Szép napot/hetet!
    Pá 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönjük szépen! ^^ Annak csak örülök, ha inspirálhatlak az írásra, jó érzéssel tölt el, hogy valakinek tudok olyan élményeket nyújtani a történeteimmel, hogy kedve legyen írni! :) Remélem, a jövőben is sikerül majd fenntartanom az érdeklődésed!
      A folytatás majd érkezik hamarosan, remélhetőleg a közeljövőben, de egyelőre nem tudok vele egyről a kettőre jutni, tudom, mostanság el vagyok akadva vele, de igyekszem! ^^ Remélem, sikerül türelemmel várnod!
      Sok sikert neked is az írásban és minden másban egyaránt! :)
      Neked is szép napot/hetet! ^^

      Törlés
  3. Sziasztok!
    Tegnap találtam rá a blogotokra😊 Érdeklődnék hogy lesz e folytatás vagy esetleg másik oldalon folytatjátok-e? Nagyon tetszenek az irásaitok 😊
    Előre is köszönöm szépen a választ!
    További Szép Napot Kívánok 😊

    VálaszTörlés